“Noi, Himalaya” fotografie la Timisoara!

0

Via liberinmiscare.ro am aflat despre o expozitie foto din Timisoara! Este vorba despre expeditia din Himalaya la care a participat Cristian Tzecu. Fotografiile sale incanta deja publicul din 2008! Citeste mai jos cateva cuvinte despre expeditie si despre fotografie, de pe site-ul organizatorilor departeata.ro Daca esti in Timisoara in perioada februarie – martie mergi si la expozitie! O sa-ti placa!

himalaya-foto„2008 a fost un an foarte prielnic pentru expeditii: doua dintre ele în Himalaya indiana, respectiv cea nepaleza.
Prima a fost atipica, deoarece nu am escaladat niciun vârf, dar în schimb am folosit mult bicicleta pentru deplasare. Am pedalat prin Delhi, McLeod Ganj (resedinta guvernului tibetan în exil), Srinagar – în inima Kashmirului. Dar mai ales în Ladakh, supranumit Micul Tibet. Aici am urcat pe biciclete în Khardung-La, 5374 metri, considerata de indieni ca cea mai înalta trecatoare auto din lume, dar am vazut si peisaje fantastice, oameni deosebiti.

A doua expeditie a fost în Nepal, în zona SoloKhumbu, aproape de Everest. Aici am urcat pe Island Peak, de 6189 metri, si am încercat frumosul si tehnicul munte Ama Dablam, de 6812 metri, de al carui vârf ne-au despartit 300 metri.

În urma acestor fascinante experiente au rezultat mii de fotografii. Cea de pe afis a câstigat sectiunea Paysage-Voyage a concursului anual organizat de revista franceza Photo. Acest lucru a catalizat întâlnirea mea cu D-l Eric Baude, directorul Centrului Cultural Francez din Timisoara. Cu sprijinul CCF, si cu ajutorul Continental, expozitia la care va invit a vazut lumina.”

himalaya-cristi-tzecu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează