Zitec, desemnat Partenerul Anului de către Google Cloud pentru Impactul Social în EMEA

0

Zitec, lider în domeniul IT și soluții de transformare digitală din România, a fost desemnat Partenerul Anului 2024 al Google Cloud pentru Impact Social în EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa).

Zitec, liderul în domeniul IT pe piața din România, a fost recunoscut drept unul dintre partenerii Google Cloud  în cadrul evenimentului Google Cloud Next’24, desfășurat la Las Vegas. Deși compania este recunoscută în piața de IT pentru livrarea de produse și servicii software de înaltă calitate, obținerea acestei distincții vine ca urmare a angajamentului Zitec de a contribui la binele social, reflectat continuu prin proiectele de impact întreprinse. 

De la dezvoltarea unui mediu educațional asistat de inteligență artificială până la implementarea unor canale de comunicare online pentru expediții alpine, ori crearea unor platforme digitale pentru diferite cauze nobile, angajamentul Zitec „pentru binele comun” continuă să se resimtă în domeniile sănătății, mediului și educației. 

Printre inițiativele de responsabilitate socială care au contribuit la obținerea acestui premiu se numără programul de donare de sânge cei1024.ro și colaborarea cu ONG-ul Dăruiește Viață. Programul cei1024.ro a fost inițiat de Zitec când a organizat prima campanie de donare de sânge la birou din România, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină București, pentru a face față crizei de sânge din țară. Zece ani mai târziu, campaniile de donare de sânge la birou au devenit o practică obișnuită în România, mobilizând peste 70 de companii, aproape 6000 de donatori și salvând 18.000 de vieți până în prezent. 

În același an, Dăruiește Viață a finalizat cu succes primul spital de copii, construit integral din donații și sponsorizări private. Succesul inițiativei a fost în parte datorat îmbunătățirii site-ului web de către Zitec, prin suportul Google Cloud, pentru a gestiona campaniile de amploare legate de strângerile de fonduri.

„Platforma noastră online reprezintă un instrument esențial în procesul de strângere de fonduri. A fost important să dispunem de o infrastructură solidă și de unelte eficiente din punctul de vedere al costurilor, astfel încât să ne putem concentra pe aspectele esențiale – precum reforma sistemului de sănătate din România.”– a declarat Mihaela Pintilie, Manager de Proiect, Dăruiește Viață.

„Premiile Partenerilor Google Cloud denotă impactul și valoarea adusă clienților de către parteneri,” a spus Kevin Ichhpurani, Vicepreședinte Corporate, Ecosistem Global și Canale la Google Cloud. „Suntem mândri să anunțăm că Zitec a fost desemnat Partenerul Anului Google Cloud pentru 2024 și să recunoaștem contribuția lor la nivelul de succes resimțit pe tot parcursul anului trecut.”

„Suntem onorați și le mulțumim celor de la Google pentru aprecierea angajamentelor sociale ale Zitec, reflectată prin acest premiu. Inițiativele precum cei1024.ro și Dăruiește Viață rezonază profund cu noi, deoarece subliniază niște valori în care credem cu tărie, și anume folosirea tehnologiei în scopuri cu impact social pozitiv. Sunt foarte mândru de echipa noastră pentru eforturile depuse în relațiile cu clienții și cu comunitatea noastră. Inovația lor colectivă și interesul acordat proiectelor face posibilă folosirea tehnologiei în proiecte cu un impact real în societate. În calitate de partener premium al Google Cloud, sperăm că eforturile noastre continue vor permite mai multor comunități să promoveze dezvoltarea durabilă folosind tehnologia”, a declarat Alex Lăpușan, CEO și Fondator al Zitec.

Premiile Google Cloud Partner of the Year recunosc partenerii care au fost în topul inovației, ajutând clienții Google Cloud să adopte tehnologii de actualitate pentru a-și atinge obiectivele.

Zitec este un partener de încredere al Google Cloud din 2018, oferind o gamă largă de servicii prin echipa de dezvoltare software R&D. De-a lungul timpului, Zitec și-a demonstrat experiența în livrarea de produse și proiecte cloud, precum migrarea în cloud, DevOps managed services, modernizarea aplicațiilor, gestionarea datelor, inteligența artificială și învățarea automată, smart analytics, Google Workspace și securitate cibernetică.

În cadrul proiectului Dăruiește Viață, Zitec a folosit serviciile Google Cloud pentru a simplifica și automatiza operațiunile de strângere de fonduri ale organizației. Modernizarea tehnologică a inclus soluții specifice cloud, fără nevoia unui server, pentru a îmbunătăți perspectivele de scalabilitate, și o platformă de donații reconfigurată pentru eficiență în costuri.

Premiile Google Partner of the Year sunt anunțate anual în timpul Google Cloud Next ’24, un eveniment global care se axează pe inspirație, inovație și educație. În acest an, evenimentul are loc între 9 și 11 aprilie. Mai multe detalii despre premiile oferite în 2024 sunt disponibile pe blogul Google Partner. Lista completă a categoriilor, a câștigătorilor și a finaliștilor poate fi găsită la adresa: https://cloud.google.com/blog/topics/partners/announcing-the-2024-google-cloud-partners-of-the-year .

###

Despre Zitec

Zitec este lider în servicii de dezvoltare de software end-to-end în România și partener de încredere pentru transformarea digitală a multinaționalelor europene din peste 30 de țări. Echipele Zitec au livrat mai bine de jumătate de milion de servicii personalizate de dezvoltare de produs, alături de 750 de proiecte digitale end-to-end, pentru clienți precum Decathlon, eMag, Leroy Merlin, Sameday, Tazz, Token. Compania are un scor CSAT constant peste 80% și un punctaj eNPS care se situează deseori la peste 20 de puncte față de media industriei.

Zitec este una dintre puținele companii certificate Google Cloud Premier Partner, Microsoft Solution Partner – Digital & App Innovation, Microsoft Advanced Specialization – Infrastructure Migration to Azure, Amazon AWS Technology Partner, și Adobe Solution Bronze Partner. De asemenea, compania are certificările ISO:9001, ISO:27001 și CREST, fiind totodată recunoscută de către DNSC drept NIS Security Auditor. Aflați mai multe pe www.zitec.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.