Webinarii gratuite de Antreprenoriat Social Sustenabil pentru tinerii viitori antreprenori

0

Asociaţia 21st Greentury invită toți tinerii care intenționează sau sunt deja antreprenori să participe la webinarul 21 Antreprenoriat Social Sustenabil ce va avea loc în această lună, în cadrul proiectului21 Antreprenoriat Social Sustenabil”. Acesta se va desfășura în mediul online și își propune implicarea a 90 de tineri în dezvoltarea unui ghid online cu „21 de Bune Practici ca antreprenor social”, care se vor contura în urma workshopurilor de educație non-formală.

Pe data de 1 iulie, ora 10:00, va avea loc Webinarul 21AS prin care se vor prezenta detaliile cu privire la condițiile de participare în cadrul atelierelor gratuite.

Pentru înscrieri, accesați pagina #21AS

https://21st.greentury.org/antreprenoriat-social-sustenabil/

Cele 3 sesiuni de workshopuri online vor avea loc în perioada 11 iulie – 28 iulie. Prin acestea, tinerii cu vârstele între 15-25 de ani, interesați să-și deschidă o afacere vor beneficia în mod gratuit de educație non-formală pe tema antreprenoriatului social și sustenabilitatea unei afaceri.

Sesiunea 1: 11 – 14 iulie 2022

Sesiunea 2: 18 – 21 iulie 2022

Sesiunea 3: 25 – 28 iulie 2022

Webinariile se adresează tinerilor care:

  • Vor să înțeleagă ce înseamnă Antreprenoriatul Social
  • Vor să afle despre standardul ocupațional în economia socială
  • Vor să ajute comunitatea lor dar nu știu de unde să pornească
  • Intenționează să-și deschidă o afacere în următorii ani
  • Au deja o afacere și vor să o facă mai sustenabilă

De asemenea, este pus la dispoziție un curs video gratuit, prin platforma Udemy.

Cursul video 21 Antreprenoriat Social Sustenabil cuprinde:

  • Ce înseamnă Antreprenoriatul Social Sustenabil
  • Identificarea oportunităților
  • Conturarea ideii de afaceri sustenabile
  • Promovarea modelului de afacere social

Mai multe detalii despre 21 Antreprenoriat Social Sustenabil găsiți și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/21stGreentury/.

Acest proiect este finanțat prin programul Start ONG, program lansat de Kaufland România şi implementat de Asociaţia Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educaţie, sănătate, mediu, social şi cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanţare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituţiilor non-administrative şi grupurilor informale/ de iniţiativă.

Adela Denisse Drogeanu, preşedintele asociaţiei 21st Greentury: „Prioritatea noastră reprezintă impactul pozitiv pe care îl putem crea prin programele și proiectele derulate pentru tineri. Sunt invitați toți tinerii care vor să afle mai multe despre ce înseamnă antreprenoriatul social și cum din activitățile pe care ni le propunem ca antreprenori, acestea să devină sustenabile.”

Înființată la mijlocul anului 2021, Asociația 21st Greentury a dezvoltat filozofia de a oferi comunității o atitudine pozitivă prin educație non-formală #despre mediu,pentru oameni.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.