Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Votul tău ajută Digitaliada în competiția internațională Engagement Markers Award!

0

Ultimele săptămâni ne-au adus o veste tare bună: Digitaliada, proiectul de educație digitală crescut în ultimii 5 ani de oamenii Fundației Orange, a căpătat recunoaștere internațională și se află pe lista finaliștilor la Engagement Makers Award, fiind în competiție cu alte echipe și proiecte valoroase din cadrul Grupului Orange.


Proiectul Fundaţiei Orange România se numără, alături de alți doi finaliști europeni (Belgia și Spania), printre cele 12 proiecte nominalizate de Grupul Orange pentru impactul realizat cu ajutorul tehnologiei în domeniul incluziunii sociale, al angajamentului față de mediu și al solidarității.

Digitaliada susţine de 5 ani folosirea metodelor de lucru interactive și a conținutului digital educativ în școli pentru a crește performanța școlară a elevilor și integrarea lor. Anul trecut, platforma Digitaliada de învățare și testare online a ajutat 35.000 de elevi, profesori, părinți și directori de școli să continue educația online, iar peste 1.000 de cadre didactice au fost formate de-a lungul a 35 de webinare gratuite.

Suntem foarte mândri de impactul Digitaliada și ne-am bucura enorm dacă ar fi câștigător, pentru că astfel va duce și mai departe toată munca și eforturile depuse de colegii noștri din Fundația Orange România, strădania cadrelor didactice implicate, entuziasmul micilor învățăcei și susținerea necondiționată a părinților lor. Utilitatea proiectului s-a dovedit a fi și mai mare pe perioada suspendării cursurilor școlare și a mutării activității din offline în online, iar platforma Învățare și Testare online a fost un instrument benefic pentru continuitatea procesului educațional, pentru profesorii și elevii din România. Află aici mai multe detalii despre Engagement Makers Award și Digitaliada: https://www.orange.ro/newsroom/comunicat/responsabilitate-sociala-3/proiectul-digitaliada-finalist-la-engagement-makers-award-1229

Poți vota aici Team #12 – Digitaliada până pe 8 iulie!

Numărul voturilor va conta în clasamentul final, așa că hai să adunăm împreună cât mai multe voturi din România!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.