Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Visma Software Timișoara continuă Gift Giving Season

0

Echipa Visma Software România din Timișoara face fapte bune în preajma sărbătorilor de Paști și are în gând persoanele mai puțin norocoase. Cutii cu haine donate au ajuns la Fundația Caritas pentru a oferi un sprijin oamenilor greu încercați și femeilor care au căzut victimă abuzurilor.

Paștile reprezintă cea mai importantă sărbătoare a creștinătății și cu toții așteptăm să petrecem timp alături de cei dragi. Gândurile noastre se îndreaptă însă și la cei mai puțin norocoși, care nu au un acoperiș deasupra capului sau au fost victimele unui abuz. De sărbători, toată lumea merită câteva momente liniștite.

Astfel, compania Visma Software România dorește să vină în sprijinul oamenilor cu care soarta nu a fost atât de blândă. Campania „Gift Giving Season” este o campanie inițiată din dorința și bucuria de a dărui și de a aduce alinare în momente grele.

Membrii echipei Visma au colectat, așadar, haine din garderoba personală care au fost donate în două centre sociale din Timișoara: azilul de noapte „Peter Jordan” care are o capacitate de 80 de persoane și centrul pentru femei victime ale violenței domestice.

O campanie similară s-a desfășurat și de Crăciun, când echipa Visma din Timișoara a donat zeci de cutii cu haine pentru ca cei mai puțin norocoși să se poată bucura de căldura sărbătorilor.

Visma Softare România numără peste 450 de angajați în birourile din Timișoara și Sibiu. Compania este specializată în sisteme de gestiune ERP și produse complementare POS și CRM, între altele.

La nivel european, Visma are o tradiție de peste două decenii pe piața produselor software pentru automatizare și gestionare.

În România, Visma și-a făcut simțită prezența în 2006, odată cu deschiderea primului centru R&D la Timișoara. Un an mai târziu, Visma a devenit acționarul firmei Multimedia Capital România, din Sibiu. În 2009, Visma Software Timișoara și Visma Software Sibiu au fuzionat, devenind Visma Software România, o singură companie, cu sediu la Sibiu și punct de lucru la Timișoara.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.