Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Fundația Globalworth și Asociația Igloo – Habitat și Arhitectură: Vești bune! Prelungim termenul de înscriere la competiția pentru studenți 2031 NOW

0

Fundația Globalworth și Asociația Igloo – Habitat și Arhitectură anunță prelungirea perioadei de înscriere a proiectelor în competiția internațională pentru studenți 2031 NOW_our cities in 10 years, ca urmare a solicitărilor primite de la participanți și a complexității temei de concurs.

Noul termen-limită pentru înscrierea proiectelor este 1 februarie 2022.

Nu uitați că premiile sunt generoase: 11.000 Euro + publicarea proiectelor într-un catalog dedicat.

În consecință, jurizarea se va desfășura în perioada 3 februarie – 3 martie 2022. Restul calendarului și condițiile de concurs rămân neschimbate.

Pentru informații complete și actualizate despre 2031 NOW vă rugăm să accesați site-ul competiției. Pentru întrebări ne puteți scrie la welcome@2031now.com.

Despre competiția 2031 NOW_our cities in 10 years

2031 NOW_our cities in 10 years este o competiție internațională susținută de Fundația Globalworth și organizată de Asociația Igloo – Habitat și Arhitectură care se adresează studenților la arhitectură, urbanism și design din Polonia și România. Premiile însumează 11.000 Euro, cărora li se adaugă oportunitatea de prezentare a proiectelor la High Tech Learning Center din cadrul Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” București, precum și publicarea acestora într-un catalog dedicat.

Concurenții sunt invitați să elaboreze o viziune urbană în care spațiile pot acționa ca generator de locuri mai bune atât pentru utilizatorii direcți, cât și pentru comunitatea din apropiere. Acest lucru va fi ilustrat pe un teren generic, cu o suprafață de 20.310 metri pătrați (2.031 ha). Tema invită participanții să introducă în această parte de oraș clădiri cu destinaţie mixtă, spații pentru comunitate, parcuri, infrastructură, toate conectate într-o nouă articulație care poate fi construită în 2031.

Înscrierile în competiție vor fi evaluate de un juriu compus din arhitecți și profesori de prestigiu, precum și de reprezentanți ai organizatorilor: Bruno Andreșoiu, Arjan Dingsté, Krzysztof Ingarden, Dimitris Pergamalis, Jakub Szczęsny şi Andrei Șerbescu.

2031 NOW_our cities in 10 years este o competiție susținută de Fundația Globalworth și organizată de Asociația Igloo – Habitat şi Arhitectură.

Parteneri instituționali: Ordinul Arhitecților din România, Ordinul Arhitecților din România – Filiala București, Uniunea Arhitecților din România, SHARE architects, Registrul Urbaniştilor din România, Asociaţia Profesională a Urbaniştilor din România

Parteneri academici: Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”, Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” Iași

Parteneri media: aici a stat, Architektura-murator, Arhitectura, Arhitext, de-a arhitectura, Designist, ENTR, feeder, Graphic Front, IQads, Modernism, The Institute, urbnews.pl, zeppelin

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.