Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trattoria DueModi donează o parte din banii încasați în luna decembrie pentru “Copiii Prețioși” ai Fundației Baylor

0

Luna cadourilor se arată foarte bogată anul acesta pentru angajații și beneficiarii Fundației Baylor Marea Neagră. După primirea premiului “Cea mai inovatoare organizaţie membră a Reţelei Sociale din regiunea Sud-Est” iată că unul dintre patenerii fundației, Trattoria DueModi, donează 5% din banii încasați luna aceasta pentru a fi folosiţi pentru ajutorarea copiilor născuţi de femei infectate cu HIV.  Gestul este cu atât mai frumos cu cât, în această perioadă, mai precis pe 12 decembrie, firma împlinește un an de activitate. Astfel, pe lângă surprizele oferite în această zi clienților, care vor primi, prin tragere la sorţi, multe premii constând în obiecte aniversare, delicii culinare sau băuturi, reprezentanții societății s-au gândit să ofere și “Copiilor Prețioși” ai fundației o mică bucurie.

”Ne dorim să sărbătorim primul an de activitate arătându-ne recunoştinţa față de cei care ne-au ajutat să avem succes. Am deschis într-o zi deosebită, pe 12 decembrie 2012, iar anul acesta, pe 12 decembrie, oferim un cadou fiecărui client al restaurantului şi partenerilor care ne-au fost alături până acum.” a declarat Patricia Alexe, managerul restaurantului.

Ne îndreptăm uşor, dar sigur, către un nou model de business, unul în care o firmă va trebui să arate prin acţiuni concrete că îşi înţelege rolul în comunitate, că se preocupă activ de satisfacţia clienţilor şi de starea comunităţii în care activează. Afaceri precum Trattoria DueModi o demonstrează!

baylor

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.