TIMIȘOARA: Expoziția „Let’s Clean The World Together!” în Piața Unirii

0

EcoStuff România vă invită la expoziția „Let’s Clean The World Together!”, în Piața Unirii, vis-a-vis de Domul Catolic. Această expoziție cuprinde fotografii din 21 de țări, membre ale mișcării Let’s Do It! O parte dintre fotografii au fost expuse și la sediul Națiunilor Unite de la Geneva, Elveția.

Fotografiile sunt facute de voluntari și reprezintă deciziile oamenilor din colțuri diferite ale planetei de a lua atitudine și de a încerca să schimbe ceva.

Mesajul unitar din spatele acestor fotografii și acțiuni este faptul că gunoiul constituie o problema globală. Nu contează în ce țară locuim, avem doar o planetă, un loc comun pe care-l împărțim cu toții. Acesta trebuie protejat.

Let’s Do It! și EcoStuff România speră că această expoziție va celebra curajul și determinarea milioanelor de voluntari și că va inspira și mai multe persoane să se alăture acestei rețele globale.

Fotografiile vor fi expuse până Duminică, 3 Noiembrie. Această expoziție a fost realizată cu sprijinul HELLA România.

lcwt1

lcwt

Site: http://www.EcoStuff.ro

Pagina de Facebook EcoStuff Romania http://www.facebook.com/ecostuff.romania

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează