TIMIȘOARA: Expoziția „Let’s Clean The World Together!” în Piața Unirii

0

EcoStuff România vă invită la expoziția „Let’s Clean The World Together!”, în Piața Unirii, vis-a-vis de Domul Catolic. Această expoziție cuprinde fotografii din 21 de țări, membre ale mișcării Let’s Do It! O parte dintre fotografii au fost expuse și la sediul Națiunilor Unite de la Geneva, Elveția.

Fotografiile sunt facute de voluntari și reprezintă deciziile oamenilor din colțuri diferite ale planetei de a lua atitudine și de a încerca să schimbe ceva.

Mesajul unitar din spatele acestor fotografii și acțiuni este faptul că gunoiul constituie o problema globală. Nu contează în ce țară locuim, avem doar o planetă, un loc comun pe care-l împărțim cu toții. Acesta trebuie protejat.

Let’s Do It! și EcoStuff România speră că această expoziție va celebra curajul și determinarea milioanelor de voluntari și că va inspira și mai multe persoane să se alăture acestei rețele globale.

Fotografiile vor fi expuse până Duminică, 3 Noiembrie. Această expoziție a fost realizată cu sprijinul HELLA România.

lcwt1

lcwt

Site: http://www.EcoStuff.ro

Pagina de Facebook EcoStuff Romania http://www.facebook.com/ecostuff.romania

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează