Stepistii eco in actiune!

0

Proiectul STEPISTII ECO – IN ACTIUNE a fost propus de profesorul de la scoala Scoala cu clasele I-VIII nr 19 „Avram Iancu” din localitatea Timisoara, judetul Timis. La realizarea proiectului au participat 27 elevi.

Problema pe care o rezolva acest proiect

In Alternativa educationala Step by Step elevii au un program de 8 ore zilnic. Lipsa unui teren de sport si a unui spatiu amenajat pentru diferite activitati educative, are un impact negativ asupra sanatatii copiilor. Proiectul isi propune amenajarea spatiului existent, astfel incat timpul petrecut in cadrul programului sa fie placut si benefic. Este un proiect realizabil si sta in puterea noastra sa-l ducem la bun sfarsit.

Descriere proiect

Pornind de la problema identificata, activitatile ce se vor desfasura in cadrul proiectului vor fi centrate pe amenajarea spatiului existent prin implicarea elevilor, cadrelor didactice, parintilor si a comunitatii locale. Astfel se va constientiza importanta educatiei pentru sanatate, a educatiei ecologice, valori care sunt importante pentru fiecare om, care doreste sa-si desfasoare activitatea intr-un mediu sanatos. Pe durata implementarii proiectului, fiecare actiune mare sau mica, e importanta pentru elevi, deoarece le va dezvolta sentimentul ca sunt mici cetateni, care pot sa fie de folos comunitatii.

Daca vrei sa-i ajuti pe stepistii eco sa castige acest proiect, atunci voteaza proiectul in TaraluiAndrei!

Viziteaza pagina celor de la TaraluiAndrei ca sa vezi si alte proiecte propuse!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează