Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Serbare si cadouri pentru 30 de copii din Centrul pentru Educatie Incluziva din Constanta

0
Pe data de 17.12.2013, noi, membrii Impact Pedagogic din Constanta am organizat o serbare prin care am oferit unui numar de 30 de  copii din CSEI Delfinul (Centrul pentru Educație Incluzivă) atat atentia noastra cat si cadouri in spiritul Craciunului si a sarbatorilor care vin. Am incercat sa ne simtim bine unii cu altii si am facut diverse numere de spectacol uitand complet de diferente. Astfel ne-am bucuram ca am reusit sa-i facem pe acei copii minunati sa zambeasca .

Impact3

Si am vrea sa multumim Fundatiei Noi Orizonturi care ne-au sprijinit mereu.

Aceasta a fost înființată în anul 2000, iar misiunea ei este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, dezvoltând abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. FNO a creat două programe de educaţie nonformală prin experienţă pentru tineri: Programul VIAŢA (un program de educaţie prin aventură, constând în tabere anuale pentru copii în staţiunea Straja) şi Programul IMPACT (Cluburi de Iniţiativă Comunitară pentru Tineri). Metodele de lucru utilizate în cadrul programelor FNO sunt educaţia prin serviciu în folosul comunităţii (service learning) şi educaţia prin aventură (adventure education). Pentru mai multe informatii despre programele FNO, vizitaţi: www.noi-orizonturi.rowww.tabara-viata.rowww.facebook.com/FundatiaNoiOrizonturi

Despre autor

avatar

Misiunea Fundaţiei Noi Orizonturi este de a promova modele de educaţie prin experienţă de calitate, care dezvoltă abilităţi de viaţă în rândul tinerilor, ca o strategie de dezvoltare durabilă a societăţii. Fundaţia Noi Orizonturi îşi doreşte o lume în care toţi tinerii se implică pentru binele comun al tuturor şi simt că pot face o diferenţă în societate.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.