Romanian ESG Summit 2023 – locul în care se reunesc experții în Sustenabilitate

0
  • Summit-ului vizează promovarea dialogului și schimbului de cunoștințe în domeniul ESG
  • Evenimentul își propune să conecteze lideri de opinie, experți și companii cu viziune comună pentru a transforma conceptele ESG în acțiuni concrete
  • Romanian ESG SUMMIT vizează creșterea nivelului de conștientizare și înțelegere asupra conceptului ESG, precum și asupra importanței adoptării practicilor sustenabile în afaceri.

București, 14 Septembrie 2023: Romanian ESG Summit, cel mai important eveniment dedicat criteriilor ESG și investițiilor durabile, va avea loc pe 7 noiembrie 2023, la Nord Events Center din București.

Evenimentul aduce împreună lideri din diferite sectoare ale industriei, instituții financiare și specialiști din domeniul sustenabilității pentru a discuta și explora modalități inovatoare de a aborda provocările legate de durabilitatea afacerilor. 

Obiectivul principal al Summit-ului vizează promovarea dialogului și schimbului de cunoștințe privind reglementările în direcția ESG, decarbonizarea afacerilor, finanțele verzi, investițiile sustenabile în retail, tehnologia inovatoare, raportarea și transparența în business.

Programul evenimentului Romanian ESG Summit include prezentări susținute de lideri de opinie recunoscuți în domeniul sustenabilității și investițiilor responsabile, precum și paneluri de discuții și dezbateri pe teme relevante. 

“Romanian ESG Summit nu este doar un eveniment, ci o platformă prin care dorim să conectăm lideri de opinie, experți și companii cu viziune comună pentru a transforma conceptele ESG în acțiuni concrete. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum ideile se transformă în proiecte tangibile care vor aduce beneficii durabile pentru societate și mediu. Ne angajăm să fim un catalizator pentru schimbare și suntem convinși că împreună putem modela un viitor mai sustenabil și responsabil. Vă invităm să vă alăturați misiunii noastre și să colaborăm pentru a face Romanian ESG Summit un eveniment memorabil”, a declarat Lăcrămioara Botezatu, Fondator al Platformelor CSRmedia.ro si ESGmedia.ro.

Pentru a fi parte din acest eveniment vă puteti rezerva locul foarte usor pe Platforma evenimentului: www.summit.ESGmedia.ro
Aici veți găsi detalii complete despre Agenda evenimentului și alte informații utile.

Despre CSRMedia.ro

Brand-ul CSR Media este recunoscut deja în domeniu ca fiind o Platformă complexă ce oferă diverse servicii și inițiative editoriale menite să scoată în evidență acțiunile de Sustenabilitate /ESG și Responsabilitate Socială Corporativă din țara noastră.
Platforma CSRmedia.ro este singura platformă dedicată, exclusiv, acțiunilor de Sustenabilitate și Responsabilitate Socială derulate de companiile și fundațiile corporative din țara noastră.
Lansată în Septembrie 2011, odata cu apariția site-ului de știri www.CSRmedia.ro, rețeaua s-a dezvoltat rapid, reușind să publice peste 15.000 de articole de sustenabilitate și să înglobeze, pînă în prezent: www.ESGMedia.ro – Platforma dedicată reglemetărilor legislative, inițiativelor și investițiilor în direcția ESG, www.CSRNews.ro – Platformă cu Știri Video dedicate domeniului Sustenabilității și Responsabilității Social Corporative și www.CSRLeaders.ro – Platformă Premium dedicată Interviurilor cu responsabili de Sustenabilitate din companiile românești.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.