Romanian CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile, ediția a XII-a, și-a desemnat câștigătorii

0

Într-o seară plină de emoții, cea mai importantă și longevivă competiție dedicată Sustenabilității și Responsabilității Sociale Corporative – Romanian CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile – și-a desemnat câștigătorii celei de-a 12-a Ediții. #FamiliaCSR

Sursa: aici.


Au fost aplaudați la scenă deschisă oameni și companii care ne demonstrează în fiecare zi că „SE POATE”.

VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA EVENIMENT

Evenimentul a reunit într-o atmosferă festivă 250 de oameni din companiile din toată țara.

S-au acordat 58 de Premii și Mențiuni companiilor care au derulat anul trecut proiecte cu impact în comunități, în cele 10 Categorii ale Competiției.

Chiar dacă a fost o competiție strânsă și nivelul de excelență a fost remarcabil, Romanian CSR Awards a evidențiat nu numai realizările deosebite, ci și potențialul continuu pentru a face schimbări pozitive în comunitatea noastră.

Lacramioara Botezatu - 1„Ca în fiecare an, ne bucurăm că reușim să conectăm oameni și companii într-o atmosferă festivă, pentru a aduce recunoaștere și vizibilitate proiectelor care au avut cel mai mare impact și care au schimbat în bine viețile miilor de beneficiari. Mulțumim tuturor celor care au înscris proiecte în această competiție, mulțumim juriului care și-a dedicat timp pentru analizarea acestora și mulțumim partenerilor care sunt alături de noi în fiecare an. Îi felicităm pe toți câștigătorii și îi încurajăm să continue să fie modele de excelență în domeniul Sustenabilității”, a declarat Lacramioara Botezatu, Fondator CSRmedia.ro


În competitiție au fost înscrise 326 de Proiecte și Campanii de Sustenabilitate si Responsabilitate Socială. Acestea au fost implementate pe parcursul anului trecut de peste 100 de companii. Cele mai multe campanii și proiecte au fost înscrise la Secțiunile Educație (86 de proiecte) și Susținerea Comunității (93 de proiecte).
Proiectele inscrise in competitie au fost evaluate de membrii Juriului, care au tinut cont de impactul si relevanta proiectelor pentru comunitati, numarul de beneficiari, dar si de rezultatele proiectului și impactul acestuia în comunitate.

În cadrul Galei au fost acordate și  Premii Speciale, câștigătorii acestora fiind nominalizați de către echipa CSRmedia.ro.

PREMIILE SPECIALE ROMANIAN CSR AWARDS 2024:

SUSTAINABILITY LEADER OF THE YEAR

CLAUDIA GRIECH, Director General E.ON Romania

SUSTAINABILITY ADVISER OF THE YEAR

GABRIELA FISTIȘ – Managing Director, denkstatt România


SUSTAINABILITY MANAGER OF THE YEAR

MAGDALENA CARAMILEA – Sustainability Manager Autonom.Evenimentul a demonstrat că Responsabilitatea Socială Corporativă nu este doar o obligație, ci și un angajament profund de a contribui la un viitor mai bun pentru toți.

Romanian CSR Awards continuă să fie un far al inspirației pentru toți cei care aspiră la Excelență în domeniul Sustenabilității și Responsabilității Sociale Corporative.

O GALERIE FOTO de la eveniment va putea fi gasita pe site-ul competitiei www.CSRAwards.ro in perioada imediat urmatoare.

Partenerii Romanian CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile 2024 au fost:
PARTENER STRATEGIC: Penny România
PARTENERI TRADIȚIONALI: BCRUrsus BreweriesHolcim RomâniaE.ON România,TELUS International,
Coca-Cola HBC
PARTENERI GOLD: OSCAR Downstream,Interbrands OrbicoDanone România,Tenaris SilcotubDelgaz Grid. Up Romania
Partener de Monitorizare: mediaTRUST.
PARTENERI MEDIA: ESGMedia.roRomânia Pozitivă, CSRmedia.ro, CAFEmedia.roCSRNews.ro  Cariere

Mai multe informatii gasiti pe  platforma competitiei: www.CSRAwards.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.