Record Binance în România: Peste 13.000 de pizza au fost cumpărate cu 1 Bitcoin, în cadrul unui eveniment cu focus caritabil

0
  • Printre beneficiarii evenimentului, ce a depășit ținta de 10.000 de pizza cumpărate, se numără și Fundația Metropolis

  • La prima tranzacție cu Bitcoin, două pizza au fost achiziționate cu 10.000 de BTC

Binance, cea mai mare platformă de schimb de criptomonede din lume ca volum, a stabilit un record în cadrul unui eveniment cu o componentă caritabilă derulat în București – prin intermediul platformei, au fost achiziționate mai bine de 13.000 de pizza pentru 1 Bitcoin, peste așteptările inițiale de 10.000.

Printre beneficiarii evenimentului s-a numărat și Fundația Metropolis.

10.000 de pizza au fost achiziționate de către Daniel Niță, investitor în piața cripto din 2016 și creator de conținut axat pe Web3. De 13 ani, în data de 22 mai, comunitățile crypto sărbătoresc Bitcoin Pizza Day. Totul a început de la prima tranzacție cu BTC făcută de Laszlo Hanyecz, un programator din Florida, care a cumpărat două pizza mari cu 10.000 BTC – aproximativ 41 de dolari, în acel moment.

Timp de 12 ore, începând cu ora locală 12.00, comunitatea crypto și nu numai, influenceri din industrie, precum și comunități importante din alte domenii au beneficiat de work-shop-uri educaționale și au putut contribui la atingerea recordului de a cumpăra cel mai mare număr de pizza (10,000) în schimbul unui Bitcoin într-un singur eveniment, ce are un scop caritabil.

Binance este liderul mondial în materie de ecosistem blockchain și furnizor de infrastructură pentru criptomonede, cu o suită de produse financiare care include cea mai mare bursă de active digitale în funcție de volum. De încredere pentru milioane de oameni din întreaga lume, platforma Binance este dedicată creșterii libertății banilor pentru utilizatori și dispune de un portofoliu unic de produse și oferte cripto, inclusiv: tranzacționare și finanțe, educație, date și cercetare, binele social, investiții și incubare, soluții de descentralizare și infrastructură și multe altele. Pentru mai multe informații, accesați www.binance.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.