Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Make it! Race it! Recycle it! Bătălie Mare Pe Bega! – Sâmbătă 9 Iunie

0

EcoStuff Romania te invită să-i fii alături pe malul Begăi, la a 3-a ediție „Make it! Race it! Recycle it!” în 9 Iunie, pentru a sărbători împreună Ziua Internațională a Mediului. Proiect realizat în parteneriat cu Continental Romania și DS Smith, sponsorizat de ZF, ArtMatch, Mahle, Veoneer, United Business Center și OpenVille și susținut de ADID Timiș, Retim.

Vom celebra mediul printr-o competiție sportivă neconvențională, în care participanții se vor întrece pe Bega în ambarcațiuni confecționate din materiale recuperate și reciclabile. Vor fi cel puțin 3 ore de lupte crâncene între Spartani, piRats, animale de toate felurile, SuperEroi, mașini și alte minunății!!!

Între bătălii spectatorii vor putea vizita standurile cu căței, se vor putea relaxa în zona cu lazybags sau vor putea participa la Wacky Racers și Flower-Power – un concurs și un atelier pentru copii intre 5 si 10 ani.

4 ong-uri (Pieces of Heaven, Pet Hope, Liga AC, Clubul Sportiv Daniela Zaharie), 1 Școală (Colegiul Tehnic Energetic Regele Ferdinand I susținut de Continental Romania) și 15 companii (AMSC, Studio Arca, MGI Coutier, Hella, Kimball Electronics, Valeo, ZF, DS Smith, ArtMatch, Softvision, IBM, Litens, Mahle, Veoneer și ACI) au spus „DA!” participării la cea de-a a 3-a ediție a competiției și vor concura pentru cele 6 trofee puse în joc de organizatori: Cea mai rapidă ambarcațiune, Cea mai faină temă, Cel mai inovator design, Premiul special EcoStuff, Titanic Award și People’s Choice Award.

Spectatorii vor putea admira ambarcațiunile Sâmbătă, 9 Iunie, începând cu ora 9:00, pe malul Begăi, vis-a-vis de Parcul Copiilor. Startul primei curse se va da la ora 10.00. Ambarcațiunea care va parcurge distanța dată în cel mai scurt timp va câștiga titlul de „Cea mai rapidă ambarcațiune”. Condiția de participare pentru această probă este de a nu folosi la realizarea ambarcațiunii lemn sau metal. Premiile pentru „Cea mai faină temă”, „Cel mai inovator design” și „Premiul special EcoStuff” vor fi decise de juriul competiției. Tot la ora 10.00, va începe votul online pentru premiul People’s Choice. Întregul eveniment va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook EcoStuff Romania, lucru realizat cu ajutorul prietenilor de la Szalt, și tot pe această pagina de Facebook suporterii își vor putea vota ambarcațiunea preferată printr-un simplu like. Înainte de premiere, vom spune ”stop vot” și dăm premiul „Preferata Publicului” echipajului și ambarcațiunii cu cele mai multe like-uri 🙂

După curse, fiecare echipaj își va demonta ambarcațiunea și va da spre reciclat deșeurile din care a fost construită.

Premierea va avea loc la Șură, începând cu ora 15.

Make it! Race it! Recycle it! este singura competiție de acest gen din România și militează pentru un stil de viața prietenos cu mediul. Conștientizarea importanței protecției mediului și implicit a colectării selective și a refolosirii/reciclării a stat la baza ideii de organizare a acestui eveniment.

Gândit ca un exercițiu de educație ecologică alternativă, în care participanții învață să refolosească într-un mod care stimulează creativitatea și lucrul în echipă, proiectul te scoate puțin din zona de confort, încurajează gândirea laterală și stimulează creativitatea. Ne bucurăm că numărul participanților a crescut față de prima ediție și sperăm să prindă curaj cât mai mulți și să participe la viitoarele ediții.” – EcoStuff Romania

Proiect realizat în parteneriat cu Continental Romania și DS Smith, sponsorizat de ZF, ArtMatch, Mahle, Veoneer, United Business Center și OpenVille și susținut de ADID Timiș, Retim.

Site: http://www.ecostuff.ro
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/543976329126580/

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.