Ești voluntar, coordonezi un proiect și ai nevoie de finanțare? Înscrie-te în platforma #WhatWeValue și activează-ți susținătorii online!

0

Asociația Aluziva este prima beneficiară din România a finanțării de 35.000 de euro din partea Deutsche Telekom în cadrul platformei #WhatWeValue, cu proiectul educațional „DĂRUIEȘTE O LUME DE BASM”, ce constă în crearea de biblioteci în școli, grădinițe, spitale și centre de asistență specială din mediul rural și/sau zone defavorizate.

#WhatWeValue este o platformă digitală globală cu acces gratuit, la care comunitățile Gen Z angajate social se pot conecta, pot învăța de la lideri cu experiență în acțiuni sociale, își pot amplifica propriile proiecte de voluntariat, pot descoperi oportunități și pot avea șansa de a câștiga un sprijin personalizat și individualizat suplimentar din partea Telekom. Platforma utilizează tehnologia NFT pentru a transforma conectivitatea digitală în valoare reală.

Orice proiect de voluntariat care se încadrează în categorii precum egalitatea de gen, rasială și socială, apărarea drepturilor persoanelor cu dizabilități, schimbările climatice, regenerarea urbană, migrația și multe altele, și care este coordonat de un lider cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, poate primi o finanțare din partea Telekom Romania Mobile.

Acesta este un demers concret pentru a susține voluntariatul în rândul Generației Z, pentru care implicarea în probleme sociale sau de mediu este foarte importantă.

Comunitatea online #WhatWeValue poate „stimula” (like, share și follow) proiectele prezentate, ceea ce are un impact asupra „valorii” (clasamentului) proiectului în ansamblu. La sfârșitul fiecărei luni, cele ”mai valoroase” două proiecte vor primi sprijin personalizat din partea Telekom Mobile pentru a le susține cauzele.

De la lansarea din iunie 2022, platforma găzduiește deja peste 50 de proiecte din peste 10 țări diferite: de la prima fundație poloneză care luptă împotriva sărăciei și a excluziunii sociale, până la o echipă care folosește Inteligența Artificială pentru a sprijini copiii cu deficiențe de vorbire și de auz din Republica Cehă sau o platformă folosită de persoanele cu deficiențe de vedere pentru a descoperi noi prieteni și experiențe din România.

Platforma face parte dintr-un program de activități în curs de desfășurare pe care Deutsche Telekom l-a inițiat pentru a le oferi tinerilor posibilitatea de a se dezvolta prin intermediul tehnologiilor conectate. Ca parte a unui angajament continuu de susținere a Generației Z, #WhatWeValue vine în continuarea campaniilor #WhatWeDoNext și #WeAreFutureproof derulate de Telekom, aceste campanii subliniind valoarea unică a primei generații de adevărați nativi digitali în construirea unei lumi mai bune.

Pentru a trimite un proiect sau pentru a afla mai multe despre platforma #WhatWeValue a Telekom Romania Mobile, vă rugăm să vizitați https://whatwevalue.telekom.com/ro-RO.

Proiectele pe care Deutsche Telekom le-a selectat pentru susținere sunt prezentate aici: https://whatwevalue.telekom.com/ro-RO/allsupportedprojects.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.