ESGmedia.ro: Noua platformă destinată Specialiștilor în Sustenabilitate

0

Echipa CSRmedia.ro anunță lansarea Platformei ESGMedia.ro, platformă ce face parte dintr-un efort constant de a intensifica discuția și schimbul de informații în domeniul practicilor ESG (Environmental, Social and Governance).

Platforma este dedicată specialiștilor în Sustenabilitate și va servi drept un hub de informații, resurse și colaborare pentru această comunitate în creștere.

ESGMedia.ro promovează transparența și responsabilitatea în sectorul ESG, cu o echipă dedicată de jurnaliști și experți în domeniu care lucrează pentru a aduce la lumină cele mai relevante știri, analize și informații de specialitate de pe plan local și internațional.

Site-ul include categorii bine definite pentru fiecare aspect al criteriilor ESG – Mediu, Societate, Guvernanță, Resurse ESG și Noutăți – asigurând astfel că utilizatorii pot naviga cu ușurință către informațiile de care au nevoie. Platforma servește ca sursă primară de informații pentru specialiștii în ESG și sustenabilitate, oferind o gamă largă de informații actualizate și relevante.

„Credem că ESG Media.ro va deveni o sursă indispensabilă de informații pentru toți cei interesați de criteriile ESG și de Sustenabilitate. Ne angajăm să oferim conținut de înaltă calitate și să promovăm discuțiile importante care vor ajuta la modelarea viitorului durabil al societății noastre. ESGmedia.ro este mai mult decât o platformă; este o investiție în viitorul sustenabilității, un pas înainte către o lume în care principiile ESG sunt integrate complet în toate aspectele afacerilor și vieții publice”, a declarat Lăcrămioara Botezatu, Fondator ESGmedia.ro

Platforma a fost proiectată de catre compania MatcaWeb pentru a fi intuitivă și accesibilă, cu un limbaj clar și ușor de înțeles, adaptat atât specialiștilor, cât și publicului larg.

ESGMedia.ro își propune să furnizeze specialiștilor din domeniul ESG informații actualizate și relevante despre cele mai recente tendințe, reglementări și practici din industrie. Prin intermediul articolelor, ghidurilor și studiilor de caz, ne dorim să sprijinim specialiștii în dobândirea de cunoștințe solide și înțelegerea profundă a domeniului ESG.

Noua platformă digitală furnizează informații valoroase și resurse esențiale pentru a sprijini tranziția către un Viitor Durabil.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.