dm drogerie markt și Colgate au adus zâmbete strălucitoare în grădinițe. O nouă ediție de succes a campaniei „Dințișorii Veseli”

0

dm drogerie markt și Colgate au adus zâmbete strălucitoare în grădinițe. O nouă ediție de succes a campaniei „Dințișorii Veseli”

Campania „Dințișorii Veseli”, organizată de dm drogerie markt în parteneriat cu Colgate, a adus bucurie și educație copiilor din grădinițele din Pitești, Ploiești, Târgoviște, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu. Prin această inițiativă, dm drogerie markt și Colgate au transformat igiena orală într-o experiență interactivă și captivantă pentru cei mici, cu ajutorul îndrăgitei mascote Crocodințilă.

O aventură plină de zâmbete, prin România 

Prima oprire a echipei „Dințișorii Veseli” a fost la Târgu Jiu, unde copiii de la Grădinița cu program prelungit Vis de Copil, l-au întâmpinat cu entuziasm pe Crocodințilă și au învățat despre igiena orală de la dr. Popescu Robert.

La Râmnicu Vâlcea, micuții de la Grădinița cu program normal Lizuca au participat la jocuri educative și au primit sfaturi prețioase de la dr. Graure Carmen despre periajul corect și prevenirea cariilor.

Următoarea destinație a fost Pitești, unde preșcolarii de la Grădinița cu program prelungit Luminișul Pădurii au ascultat cu atenție povestirile stomatologului de la Clinica Dr. Teo despre importanța igienei dentare și vizitele regulate la stomatolog.

La Târgoviște, copiii de la Grădinița cu program prelungit nr.3 au fost încântați de activitățile pregătite de doctorul stomatolog de la Clinica Victoria care le-au explicat cum să aibă grijă de dinți într-un mod amuzant și educativ.

Ultima oprire a campaniei a fost la  Ploiești, unde micuții de la Grădinița cu program prelungit nr 38 au fost ghidați de dr. Luana în descoperirea tehnicilor corecte de îngrijire a dinților, într-o atmosferă plină de veselie.

Un viitor luminos pentru zâmbetele copiilor

Campania „Dințișorii Veseli” nu doar că educă și distrează copiii, dar și consolidează legăturile dintre părinți, educatori și specialiști în sănătatea orală. Deși ediția de vară s-a încheiat, „Dințișorii Veseli” va reveni cu noi surprize și activități, continuând să promoveze obiceiuri sănătoase în orașele din țară.

Pentru mai multe detalii și înscrieri pentru ediția următoare din toamnă, vizitați site-ul campaniei și urmăriți dm drogerie markt România pe Facebook și Instagram.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis peste 140 de magazine. În urmă cu aproape doi ani de zile, dm a deschis în România și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.

Colgate-Palmolive România, prezenta pe piața românească din 1992, se implică activ şi investește anual într-o serie de programe educaționale adresate publicului larg, în care sunt implicate mediile universitare şi profesionale medicale, toate având ca scop îmbunătățirea parametrilor sănătății orale pentru populația din România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.