Dansează pentru Retezat in 5-6 august la Navodari!

0

Ecologişii vor îngroşa rândurile pe litoral în perioada 5-6 august pentru a participa la încă un eveniment „verde” menit să ajute la salvarea munţilor Retezat de pericolul asfaltării.

Zezi de mii de tineri europeni sunt aşteptaţi în Năvodari în primul weekend al lunii următoare la „Dance Weekend”… Ei vor fi delectaţi cu muzică de cea mai bună calitate şi cu o serie de imagini, rulate non-stop pe ecrane uriaşe, care prezintă natura virgină din Retezat, precum şi distrugerea cauzată de construcţia DN 66A. Nu asfaltaţi Retezatul! – este cauza care a fost lansată pe Facebook şi a strâns peste 15.000 de susţinători din întreaga lume. Potrivit organizatorilor, printre artiştii care vor concerta la evenimentul ajuns la ediţia a patra se numără Moby, Paul van Dyk, Ferry Corsten, Above & Beyond, Şuie Paparude şi Gabriel & Dresden.

Sursa: jurnalul.ro

foto Florin Ghinda, Retezat


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează