Copiii din Pitești, Ploiești și alte orașe se pregătesc pentru ‘Dințișorii Veseli’. Cum poți primi vizita echipei?

0

dm drogerie markt și Colgate anunță lansarea unei noi ediții a campaniei „Dințișorii Veseli”, menită să aducă educație și veselie în grădinițele din Pitești, Ploiești, Târgoviște, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu. Prin acest proiect, micuții din orașele menționate vor învăța importanța igienei orale într-un mod interactiv și captivant. 

Grădinițele din orașele Pitești, Ploiești, Târgoviște, Râmnicu Vâlcea și Târgu Jiu sunt invitate să se înscrie în perioada 20-26 mai, completând un formular simplu pe site-ul https://www.dm-impreuna.ro/ro/dintisorii-veseli. Campania propriu-zisă se va desfășura între 10 și 14 iunie, când echipa dm și specialiștii în igienă orală vor vizita grădinițele selectate.

O nouă ediție, o nouă oportunitate pentru zâmbete sănătoase

„Dințișorii Veseli” este o inițiativă care promovează sănătatea dentară de la o vârstă fragedă, învățând copiii să acorde atenție igienei orale prin activități educative și distractive, importante în dezvoltarea unor obiceiuri care conturează evoluția lor. Prin parteneriatul cu Colgate-Palmolive, campania „Dințișorii Veseli” aduce resursele și suportul necesar pentru a transforma igiena orală într-un obicei plăcut și firesc.

În cadrul vizitelor, copiii vor fi întâmpinați de Crocodințilă, mascota preferată, și câte un stomatolog prietenos care le va prezenta tehnici de îngrijire a dinților, pe înțelesul lor. Fiecare copil va primi un ghiozdan cu surprize oferite de dm drogerie markt și Colgate, pentru a-i încuraja să-și mențină zâmbetul strălucitor și sănătos.

Importanța educației în igiena orală

Medicii stomatologi subliniază importanța educării copiilor încă de la o vârstă mică în privința îngrijirii dentare. Statisticile arată că România încă mai are loc de îmbunătățit în ceea ce privește sănătatea dentară, iar specialiștii sunt de acord că educația timpurie este una dintre cele mai bune opțiuni pentru îmbunătățirea situației.

Campanii precum „Dințișorii Veseli” contribuie semnificativ la schimbarea acestei situații. Prin învățarea obiceiurilor sănătoase de mici, copiii vor fi mai bine pregătiți să își mențină sănătatea orală pe termen lung.

Angajamentul dm drogerie markt

dm drogerie markt este dedicat să sprijine comunitatea prin inițiative care îmbunătățesc calitatea vieții. Prin „Dințișorii Veseli”, compania își reafirmă angajamentul față de sănătatea comunității și implicarea în educarea celor mici, promovând igiena orală ca o parte esențială a unui stil de viață sănătos.

Concernul dm drogerie markt este prezent pe piața de retail din Europa și este un partener activ în domenii precum îngrijire personală, frumusețe, dar și sănătate. La nivel național, dm drogerie markt desfășoară inițiative importante pentru comunitate, care inspiră un stil de viață sănătos în diverse domenii, încă de la intrarea pe piața românească.

Pentru mai multe informații și pentru înscrieri, vizitați site-ul campaniei, urmăriți dm drogerie

markt România pe Facebook: https://www.facebook.com/dm.Romania sau Instagram https://www.instagram.com/dm_romania/

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și-a deschis peste 140 de magazine. În urmă cu un an, dm a deschis în România și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.