Comunitatea Alergado strânge 200.000 kilometri alergați în luna mai pentru hăinuțe curate oferite de Persil

0

În luna mai, România aleargă pentru o cauză nobilă! Comunitatea Alergado își propune să adune 200.000 de kilometri alergați, iar Persil va oferi 200.000 de spălări gratuite datorită efortului comunității. Kilometrii parcurși vor ajuta copiii din centrele E.G.A.L să aibă hăinuțe curate.

Persil, 321sport și Crucea Roșie Română și-au unit forțele în campania lunii mai în aplicația Alergado. Împreună, luptă pentru o cauză prin care își propun să curețe hainele copiilor din centrele E.G.A.L. ale Crucii Roșii Române. Această inițiativă scoate în evidență un aspect adesea neglijat: pentru mulți dintre noi, hainele curate sunt o normalitate, dar pentru anumite categorii defavorizate, nu. Împreună, putem schimba acest lucru!

Până pe 31 mai, utilizatorii Alergado sunt invitați să alerge și să contribuie la atingerea pragului de 200.000 de kilometri. Persil te încurajează să oferi mereu tot ce ai mai bun și, tocmai de aceea, va dona 1.000 de spălări pentru fiecare 1.000 de kilometri parcurși, astfel încât copiii din centrele E.G.A.L. să aibă hăinuțe curate și să se poată concentra pe educație și dezvoltare.

Crucea Roșie Română a creat șase centre de zi E.G.A.L. în zonele cele mai sărace din țară: Babadag, Botoșani, Craiova, Alexandria, Brătășanca și Lupeni. Aceste centre oferă copiilor șanse la o viață mai bună, arătându-le că viața poate fi și plină de oportunități și bine. Parteneriatul dintre Persil și Crucea Roșie Română a început în 2022 și a continuat în 2023, sub inițiativa #DreptulLaHaineCurate. În acești doi ani, 45.000 de copii din familii defavorizate au beneficiat de acces la haine curate.

Alergado este aplicația care transformă fiecare kilometru alergat în fapte bune. Aleargă oriunde te-ai afla și alătură-te comunității Alergado! Indiferent dacă alergi 1 sau 100 de kilometri, vei contribui la atingerea obiectivului de 200.000 de kilometri până la finalul lunii mai.

Fii parte din această mișcare și ajută-ne să oferim #EndorfinePentruBine… nelimitat!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.