Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Campania „Parcurile viitorului”, Constanţa

0

Banii din petrol se întorc în natură sub forma unor parcuri. În urmă cu 2 ani Petrom a lansat campania „Parcurile viitorului” iar acum este timpul pentru o investiţie la Constanţa. Citeşte mai jos câteva detalii despre acest proiect.

parc„Prin contributia companiei Petrom, in luna septembrie a acestui an va fi inugurat un parc de 1,5 hectare in zona industriala CET a municipiului Constanta. Lucrarile vor demara la inceputul lunii iulie pe un teren pus la dispozitie de Primaria Constanta in care vor fi investiti 400.000 euro de catre compania Petrom si 150.000 euro de catre administratia locala.

In 2007, Petrom a initiat proiectul de responsabilitate sociala „Parcurile viitorului” prin care s-a implicat in viata comunitatilor, construind cinci parcuri la Bucuresti, Moinesti, Pitesti, Ploiesti si Timisoara, investitie totala de doua milioane de euro, urmand ca in acest an sa fie construit cel de al saselea parc, la Constanta.” Continuarea pe Ştiri ONG.
„Tema de proiect contine niste elemente obligatorii. Intotdeauna in parcurile noastre vom avea elementul apa, prin fantani arteziene, cascade, in functie de ideile arhitectilor. Vom avea elementul energie alternativa, locuri de joaca pentru copii, terenuri de sport, dar si spatii pentru oamenii varstnici. Practic, ne dorim o zona de atractie pentru fiecare categorie de varsta”, a declarat managerul departamentului de comunicare din cadrul Petrom, Mona Nicolici.” conform eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.