Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Actiune de ecologizare in padurea Sibioara

0

Intr-o lume in care totul se misca cu viteze ametitoare, uitam sa protejam natura.

Plecand de la dorinta de a realiza un eveniment inedit care sa marcheze implicarea organizatiei in activitatile cu caracter ecologist, echipa Monsson Energy Trading a pus bazele unui proiect intitulat ‘Protejarea mediului inconjurator si a naturii’, eveniment organizat cu fonduri proprii si sprijinit de Primaria Comunei Lumina.

DSC_7717

Edilul comunei Lumina, Dumitru Chiru, a declarat: ‘Curatenia inseamna sanatate si este responsabilitatea noastra, a tuturor, sa pastram localitatea curata. Apreciem initiativa echipei Monsson Energy Trading si ne propunem ca pe viitor sa sustinem organizarea cat mai multor evenimente de acest gen.’

Grupul de voluntari format din 21 persoane, angajati ai Monsson Energy Trading si nu numai, vor participa la igienizarea padurii in suprafata de 5.7 ha aflata pe raza localitatii Sibioara, colectand deseurile reciclabile (plastic, hartie, metal si sticla).

mPentru ca echipa Monsson Energy Trading doreste sa transmita populatiei cat este de important nu doar sa facem, ci si sa pastram curatenia, impreuna cu autoritatea locala va aplica inscriptii privind interdictia abandonarii deseurilor.

Echipa Monsson Energy Trading nu se va opri aici si promite ca in viitorul apropiat sa puna bazele si altor proiecte dedicate protejarii mediului inconjurator si a naturii.

Monsson Energy Trading este o companie tanara ce activeaza in domeniul comercializarii si furnizarii de energie, si este parte a Monsson Group, un grup de companii cunoscut pe piata romaneasca ca fiind cel mai mare dezvoltator de proiecte de energie regenerabila din tara.

‘Actiunea de igienizare a padurii de la Sibioara face ca titlul de ‘cel mai Verde Furnizor de energie electrica din Romania’ pe care compania noastra l-a castigat, sa fie astfel confirmat.

Mediul este singura mostenire de reala valoare pe care o vom lasa generatiilor viitoare si calitatea acestei mosteniri depinde de fiecare dintre noi!’, a declarat Maria Sabau, Director de Furnizare in cadrul Monsson Energy Trading.

DSC_7551

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.