2400 de copaci vor fi plantați în parcuri la Moșnița. Vrei să dai o mână de ajutor?

0

17 Noiembrie 2012 – 2400 de copaci vor fi plantați în parcuri la Moșnița

EcoStuff Romania (organizator al campaniei Let’s Do It, Romania! în Județul Timiș) împreună cu Primăria și Consiliul Local al comunei Moșnița Nouă vă așteptă Sâmbătă, 17 Noiembrie, la ora 9.00 la Moșnița Nouă pentru a transforma 4 hectare de teren în parcuri.

Terenurile sunt puse la dispoziție de primaria Moșnița Nouă și sunt localizate în toate cele patru localități ale comunei: Albina, Moșnița Nouă, Moșnița Veche și Urseni.

Vor fi plantați 2400 de copaci, tei, frasin, stejar roșu și cireș salbatic, precum și pomi fructiferi în parcurile de la grădiniță și de la școală.

Mai este nevoie de voluntari la Moșnița Veche pentru plantarea a 2,15 hectare și la Urseni, pentru plantarea unui hectar. Plantarea copacilor la Albina și Mosnita Noua va fi făcută în principal cu sprijinul localnicilor.

Toti cei care vor să dea o mână de ajutor sunt rugați să trimită un mesaj la ecostuff.romania@gmail.com sau să-și anunțe participarea pe facebook.

Facebook:

www.facebook.com/ecostuff.romania

www.facebook.com/events

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează