Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WWFapte: safari în Armeniș sau cu barca Blue Panda în Mediterană?

0

Te gândești cum poți avea o vacanță prietenoasă cu natura? Avem câteva idei: explorează natura sălbatică din Măgura Zimbrilor, alături de ghizi profesioniști, apoi dă o fugă în Delta Dunării și nu uita să îți iei kitul Zero Plastic.

Dacă nu poți pleca de la birou, ia o pauză și hai virtual la bordul Blue Panda să afli despre speciile protejate din Mediterană. Iar pentru cei mici avem o serie de provocări eco distractive create în parteneriat cu cei de la Cartoon Network.

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.