Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

WWF-România aduce filme noi pe Bearflix – primul serviciu de streaming care ajută ursuleții orfani

0

WWF continuă campania de strângere de fonduri pentru Orfelinatul de urși din Munții Hășmaș cu o serie nouă de filme pe platforma Bearflix – primul serviciu de video streaming cu o cauză nobilă. Oricine poate susține cauza printr-un abonament lunar – Bearflix Basic, Standard sau Premium. Abonamentul Basic asigură hrana unui ursuleț pentru o zi, cel Standard asigură hrană și adăpost, iar abonamentul Premium ajută Centrul Bear Again să investească și în infrastructura necesară asigurării securității zonei de reabilitare.

De-a lungul a 17 ani, Centrul pentru Reabilitarea Urșilor Orfani Bear Again a fost „mama” a peste 200 de urși, care au fost îngrijiți și eliberați din nou în sălbăticie. Centrul administrat de Asociația pentru conservarea Valorilor Naturii  se află în inima munților Hășmaș, în apropierea Izvoarelor Oltului și departe de orice zonă locuită. Doar anul acesta, alți 21 de ursuleți salvați din toată țara au ajuns la Orfelinat.

Împărțit în 4 categorii – Bearflix Originals, Binge-Worthy, Comedy Club și Children & Family, Bearflix are conținut video exclusiv de la Centrul de Reabilitare Bear Again. Filmele prezintă imagini cu ursuleții incluși în programul de reabilitare, care are loc pe parcursul a doi ani. Pe Bearflix vedeți cum ajung ursuleții orfani la Orfelinat, cu ce se hrănesc, care sunt provocările lor legate de învățarea abilităților necesare supraviețuirii în sălbăticie și prin ce etape trec până se pot întoarce în pădure.

Gombotz – Ursulețul independent, De-a V-ați Ascunselea și Noul Coleg sunt doar câteva din titlurile filmelor noi lansate astăzi.

„Am lansat Bearflix în mijlocul pandemiei ca un răspuns la noul context, respectiv creșterea consumului de video și  înmulțirea cererilor de donații din online, dar și la nevoia de a susține în mod constant activitatea centrului de reabilitare. Amploarea și modul în care a fost primit și preluat ne-au depășit însă așteptările – filmele Bearflix au ajuns pe ecranele a peste 5 milioane de oameni din întreaga lume. Încă de la început platforma a fost gândită ca o modalitate de a susține pe termen lung Bear Again, deci surprize vor tot continua să apară. Abonează-te pentru a nu le rata!”, a declarat Alina Moldovan, Coordonator Digital Fundraising la WWF-România.

Bear Again este singurul centru de reabilitare a puilor orfani de urs din Europa. Fondat în urmă cu 17 ani, centrul a salvat deja aproape 200 de pui de urs, care au fost eliberați înapoi în sălbăticie. Aici puii sunt crescuți ca urși sălbatici, complet izolați de comunitățile umane și, implicit, de riscul de a asocia oamenii cu o sursă de hrană și de a deveni urși problemă.

Acest lucru se datorează metodei unice utilizate la Orfelinat: au contact minim cu omul, învățând unii de la alții, abilitățile pe care le-ar fi învățat de la mama lor în sălbăticie. Încă din 2016, WWF-România susține centrul prin campanii de strângere de fonduri și redirecționarea donațiilor către acesta.

Echipa de campanie a WWF-România:

Alina Moldovan – Digital Fundraising Coordinator,

Carmen Pădurean, Project Manager

Livia Cimpoeru, Specialist Comunicare

Vladimir Dohatcu, Database Administrator

Echipa de creație Kastana:

Mădălina State – Client Service

Adina Cioceanu – Copywriter

Sabina Aur – Video Editor

Valentin Deleanu – Media Performance

Despre WWF (World Wide Fund for Nature)

Înfiinţată în anul 1961, WWF este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. Mai multe detalii la: www.wwf.ro.

Despre autor

avatar

Înfiinţată în anul 1961, WWF (World Wide Fund for Nature) este una dintre cele mai importante organizaţii internaţionale care derulează proiecte pentru conservarea naturii, în peste 100 de ţări. Misiunea WWF la nivel global este să oprească degradarea mediului înconjurător şi să construiască un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura. În România, WWF lucrează din anul 2006 pentru protejarea mediului sălbatic din Munții Carpați și din lungul Dunării: arii protejate, păduri, urși bruni, Delta Dunării, sturioni. La toate acestea se adaugă stimularea tranziției spre economia verde și un program de educație de mediu adresat tinerilor. Mai multe detalii la: www.wwf.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.