WWF: Încă mai ai timp să redirecționezi cei 3,5% din impozitul pe venit.

0

În fiecare an ne străduim să găsim soluții sustenabile pentru ca natura să își recapete forma sa sănătoasă și sublimă.

De ce avem nevoie de soluții pentru mediu?

Soluțiile bazate pe natură sunt cele mai eficiente intervenții care aduc siguranță și avantaje atât oamenilor, cât și animalelor și plantelor de pe planeta noastră.

După cum știm, natura, prin intermediul proceselor ecologice și evoluționare, ne oferă resursele necesare pentru un trai decent și pentru bunăstarea noastră: atmosferă, apă de băut, sol fertil pentru a ne produce hrană bogată în minerale și vitamine, materii prime pentru medicamente și pentru producția industrială, locuri pentru relaxare, contribuie la fixarea carbonului și la atenuarea schimbărilor climatice. Aceste servicii depind de o ”rețea” ecologică puternică și de diversitatea biologică, fără de care nu am putea beneficia la maxim de cele enumerate mai sus.

Misiunea noastră este să construim un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura.

Suntem cea mai mare mobilizare pentru mediu, milităm pentru un viitor cu emisii reduse de carbon și rezilient la schimbările climatice care ne pun în pericol traiul. 

În cazul în care ți se pare bun și bine ce facem, ne poți ajuta în demersurile noastre, redirecționând 3,5% din impozitul pe venit. O modalitate foarte simplă este accesarea următorului link: https://www.redirectioneaza.ro/wwf

Ce facem noi la WWF pentru ca oamenii să prospere în armonie cu natura:

  • dezvoltăm proiecte de reconstrucție ecologică a zonelor umede;

  • propunem consolidarea managementului siturilor de importanță comunitară (Natura 2000) pentru a include măsuri de adaptare la schimbări climatice;

  • lucrăm pentru amplificarea conservării pădurilor și biodiversității;

  • promovăm tranziția energetică totală și echitabilă de la combustibili fosili către sursele de energie regenerabilă sustenabile (lucrăm în comunități rurale pentru a oferi informații utile despre folosirea responsabilă a lemnului de foc astfel reducând presiunea pe păduri și limitând poluarea care intensifică schimbările climatice);

  • recomandăm utilizarea sustenabilă a lemnului pentru încălzire;

  • sprijinim investițiile în infrastructură verde, adaptată la provocările climatice prezente și viitoare;

  • găsim și implementăm soluții pentru conviețuirea pașnică cu ursul a cărui prezență presupune că natura se află într-o bună stare de conservare;

  • acționăm pentru menținerea conectivității ecologice funcționale care protejează  întreg sistemul natural de care viața noastră depinde atât pe termen scurt cât și pe termen lung.

Pentru asta sprijinul tău este foarte important pentru noi!

Susține proiectele noastre de conservare prin redirecționarea fără niciun cost a 3,5% din impozitul pe veniturile din salariile obținute în anul 2023! Acest viitor sustenabil la care visăm presupune stabilizarea nivelurilor gazelor cu efect de seră din atmosferă și luarea de măsuri proactive pentru a ajuta atât oamenii, cât și natura să se adapteze la consecințele crizei climatice.

Află cât de ușor e să redirecționezi 3,5% din impozitul pe venit! 

Redirecționează 3,5%

Contribuția ta sub formă de redirecționare a 3,5% din impozitul pe venit reprezintă un impact semnificativ către un viitor în care oamenii trăiesc în armonie cu natura!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.