Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ediția 2021 a Premiului CESE: 50.000 euro pentru inițiative ale societății civile în domeniul schimbărilor climatice

0

Comitetul Economic și Social European (CESE) a anunțat lansarea apelului la candidaturi pentru Premiul pentru societatea civilă 2021, scrie fonduri-structurale.ro

Politicile climatice au fost alese ca temă anul acesta, iar câștigătorii vor fi selectați dintre inițiativele creative și inovatoare care vizează promovarea unei tranziții echitabile către o economie cu emisii scăzute de dioxid de carbon și rezistentă la schimbările climatice. Pot depune candidaturi organizațiile societății civile înregistrate oficial în Uniunea Europeană și care acționează la nivel local, regional, național sau european, precum și persoanele fizice care își au reședința în Uniunea Europeană.

Premiile vor fi împărțite între maximum 5 câștigători și au o valoare totală de 50.000 euro.

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.