e-Mobility Rentals își prezintă inovația pe scena Micromobility Europe 2023. “Putem să reducem efectele poluante ale traficului din orașe. Facem asta zi de zi cu o soluție de mobilitate electrică urbană testată cu succes”

0

e-Mobility Rentals este compania care a implementat, în premieră în Europa, un ecosistem inovativ de Vehicule electrice ce funcționează cu o Baterie universală interschimbabilă și care construiește și gestionează o rețea de Stații de schimb de baterii (battery swap) în continuă creștere.


Cu parteneri puternici
în domenii precum retail, horeca și delivery, e-Mobility Rentals are astăzi în circulație 100 de vehicule electrice în București, alte 400 urmând a fi achiziționate până la sfârșitul anului. Companiile partenere e-Mobility Rentals pot alege dintre 7 tipuri de vehicule ce funcționează toate cu un singur tip de baterie universală, interschimbabilă în mai puțin de un minut la oricare dintre cele 10 stații swap instalate până acum în București.

În prezent, patru tipuri de scutere și trei tipuri de mașini electrice din flota e-Mobility Rentals pot fi închiriate pentru a livra bunuri de larg consum și alimente, în București și împrejurimi. Utilizatorii beneficiază de: o aplicație de mobil prin care identifică și controlează stațiile swap, de încărcări cu zero cost, mentenanță gratuită și mașină la schimb în caz de incident, economisind în acest fel, timp și bani și înlăturând din aerul pe care îl respirăm emisiile nocive de carbon pe care le-ar produce o flotă de vehicule ce funcționează cu combustibil fosil.

Acesta este ecosistemul complet pe care e-Mobility Rentals îl prezintă pe 8 și 9 iunie la Amsterdam, în cadrul celei mai mari conferințe dedicate micro mobilității din lume. Timp de două zile, echipa e-Mobility Rentals va demonstra cum funcționează vehiculele pe bază de baterie electrică, tehnologia din spatele bateriilor și a stațiilor swap precum și beneficiile pe care le aduce un astfel de ecosistem tuturor utilizatorilor e-Mobility Rentals, companii și orașe.

Pe 8 iunie urcăm pe scena Micromobility Europe 2023 într-un dialog cu CEOs & co-fondatori de businessuri de mobilitate și consultanți în domeniu. Împreună vom vorbi despre cum atingi excelența operațională într-un business de e-mobility care trebuie să funcționeze într-o piață cu reguli și standarde clare dar mai ales guvernată de așteptările unei noi generații de consumatori conștienți de fragilitatea planetei. Vom povesti despre cum e-Mobility Rentals a dezvoltat un ecosistem circular de vehicule de închiriat cu baterii interschimbabile ca o alternativă excelentă la o infrastructură de încărcare limitată, cu putere de încărcare scăzută și timp lung de încărcare pentru utilizatori” Alina Ștefan, Business Advisor e-Mobility Rentals, speaker în cadrul evenimentului în panelul In Pursuit of Operational Excellence.

Micromobility Europe 2023 este al doilea mare eveniment internațional din acest an la care e-Mobility Rentals își va prezenta soluția inovatoare de vehicule electrice și battery swap stations. Vorbim despre conferința de mobilitate cu cea mai rapidă creștere din lume care reușește cu fiecare ediție să arate puterea pe care o au vehiculele electrice mici de a remodela radical orașele în care trăim. Pentru noi este o platformă ideala prin care vrem să semnalăm că în România există o soluție electrică inovativă, testată, ce reduce efectele pe care transportul convențional, individual și comercial, îl are asupra aerului pe care-l respirăm. O soluție la cheie ce poate fi implementată cu ușurință în toată Europa și nu numai, care se adresează tuturor categoriilor de afaceri, curierilor, horeca și persoanelor care caută un mijloc individual de transport în oraș, curat și convenabil.Alexandru Slavu, Project Manager Cercetare și Dezvoltare e-Mobility Rentals.

***

Despre e-Mobility Rentals

e-Mobility Rentals este o companie românescă ce a creat primul ecosistem complet de închirieri de vehicule electrice cu baterii interschimbabile și propria rețea de stații de încărcare și înlocuire baterii descărcate (Swap Stations), din Europa.
Cu
o investiție inițială de +2 Mil EUR, compania este activă în piața din România din anul 2022, unde pune la dispoziția companiilor locale o flotă în creștere de cvadricicluri și scutere electrice ce pot fi folosite pentru livrări. Soluția inovativă e-Mobility Rentals generează un impact pozitiv asupra costurilor de transport, asigura întreținerea vehiculelor și înlocuirea lor la nevoie și elimină emisiile de carbon cu efect de seră. Compania oferă inclusiv o selecție de produse electrice și vehicule eficiente pentru orașe, potrivite pentru nevoile administrațiilor locale, serviciilor de utilități și inițiativelor Green City.
Misiunea e-Mobility Rentals este sa revolutioneze mobilitatea urbana, contribuind la sustenabilitatea afacerilor partenere și la transformarea orașelor în comunități mai curate prin reducerea emisiilor de carbon rezultate din transport.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.