CONVERSAȚIE despre obiceiuri fără risipă pentru tine și casa ta / online, 18 aprilie 2024

0

Când ai făcut ultima oara inventarul obiceiurilor pentru locuința ta, pentru tine și pentru bunurile cele mai importante pe care le deții?

Informații aici.


Miercuri, 18 aprilie, te invităm la o conversație despre principii, înlocuirea obiectelor de unică folosință cu variante mai trainice, obiceiuri care reduc risipa și cheltuielile, resurse pentru a continua să faci mici schimbări care sunt bune și pentru buget și pentru natură. Conversația va fi moderatǎ de Isabela Neague, moderatoarea Comuniății pentru Sănătate Financiară Banometru, iar invitata specială este Diana Ghindă.

Acest LIVE este pentru tine dacă:
✅ai nevoie de ghidaj concret pentru a regândi obiceiurile pentru tine și casa ta
✅ai nevoie de idei creative care sǎ îți eficientizeze gestionarea resurselor
✅nu știi de unde sǎ începi când vine vorba de a începe un stil de viațǎ anti-risipǎ
Diana Ghindă a început să învețe și să practice cam în același timp, acum mai mult de 10 ani, educația financiară și sustenabilitatea. Mai întâi personal, apoi ca antreprenor și ca mamă a testat și a adoptat tot mai multe obiceiuri care să reducă deșeurile.

A îmbinat lucruri învățate în copilărie de la bunica și mama cu resurse #FărăRisipă / #ZeroWaste, iar în timp a observat cum noile obiceiuri au generat reduceri în bugetul de cheltuieli.

Sursa: aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.