Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Concurs online „Știi și câștigi cu Podișul Nord Dobrogean!”  

1

Asociația pentru Dezvoltare Durabilă DAKIA caută 313  Ambasadori de Podiș. Pentru a deveni Ambasador de Podiș lansăm invitația de a participa, în perioada 15-30 iunie 2021, la concursul „Știi și câștigi cu Podișul Nord Dobrogean!”. Testul de cunoștințe de 10 întrebări este publicat în mini  site-la https://apnd.ro/portile-deschise/.  

Ambasadorii de Podiș vor primi ca premiu câte o sacoșă de pânză cu sigla Podișului  Nord Dobrogean în care se vor afla o eșarfă/șal de damă sau un fular bărbătesc cu  reprezentări ale speciilor din cele 21 de arii naturale protejate din Podișul Nord  Dobrogean, 1 exemplar din Agenda Podișului Nord Dobrogean și 1 insignă cu sigla  Podișului Nord Dobrogean.  

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.