Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Maraton ornitologic la Agigea / 01 – 03 octombrie 2021

0

SOR.ro: Anul acesta suntem optimiști, așa că vom organiza cea de-a treia ediție a maratonului nostru ornitologic la fel ca prima, din 2019, la Agigea. 

Toți iubitorii de natură pot participa la Maratonul ornitologic, nu există limită de vârstă, iar procedura de înscriere este foarte simplă. Participanții trebuie să facă echipe de 2, 3 sau 4 persoane și să completeze formularul online de înscriere aiciRegulamentul Maratonului ornitologic poate fi citit aici.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul SOR.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.