Asociația Clubul Câinilor Utilitari (CCU) are plăcerea de a vă invita la evenimentul „Reducem risipa, creștem echipa” – YARD SALE caritabil

0

Asociația Clubul Câinilor Utilitari (CCU) are plăcerea de a vă invita la evenimentul „Reducem risipa, creștem echipa” – YARD SALE caritabil, care va avea loc în zilele de Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 12:00 și Duminică, 21 aprilie, de la ora 10:00, pe terenul de antrenament din Parcul Crângași.

Această inițiativă oferă oportunitatea de a întâlni voluntarii și câinii salvatori ai echipei noastre, participând la sesiuni de îndrumare pentru îngrijirea corectă a câinilor. Vizitatorii vor putea achiziționa accesorii pentru ei și pentru patrupedele lor, contribuind astfel direct la reducerea risipei și susținerea și antrenamentul echipelor noastre de căutare și salvare.

Pe parcursul celor două zile, veți putea participa la activități interactive dedicate atât oamenilor, cât și câinilor lor, și veți afla mai multe despre pregătirea și misiunile unui câine de căutare și salvare. Prin achizițiile făcute, fiecare vizitator contribuie la creșterea echipelor noastre și la reducerea risipei.

Parteneri ai evenimentului:

@pet.stuff.univers

@studio88.ro

@mash.dogs

Ne puteți sprijini și prin donații directe în contul echipei de căutare și salvare, cu mențiunea „yard sale”.

Detalii bancare pentru donații:

Asociația Clubul Câinilor Utilitari

Cont: RO05 INGB 0000 9999 0647 9936

Banca: ING Bank

Detalii: yard sale

Vă așteptăm la eveniment să cunoașteți echipa noastră de voluntari foarte pasionați și dedicați acestei cauze și să petrecem împreună un weekend minunat!

Despre noi

Începând cu anul 2010, organizație non-guvernamentală Asociația Clubul Câinilor Utilitari se ocupă cu pregătirea câinilor de utilitate socială; cu educarea opiniei publice, dar mai ales a copiilor, despre beneficiile interacțiunii om-animal, dar mai cu seamă se ocupă de pregătirea unor echipe de câini de Salvare și câini pentru Terapia Asistată de Animale.

Echipele noastre au participat la misiuni internaționale, multiple tabere de dresaj, de căutare și salvare alături de instructori români și internaționali, au participat la mai multe examene de profil, s-au antrenat împreună cu echipele MAI de la Școala de dresaj canin din Sibiu și cu forțele IGSU de la Ciolpani și au intervenit alături de Inspectoratul pentru Situații de Urgență București în mai multe simulări de prăbușire a unor clădiri și structuri din capitală.

În  anul 2017, am semnat un protocol de colaborare cu DSU, prin care câinii civili de căutare și salvare pot obține atestat MAI și pot interveni în caz de nevoie alături de instituțiile statului.

Până în prezent, ne mândrim cu 10 câini atestați MAI pentru intervenția în caz de cutremur sau pierderi în mediu natural și alți 24 aflați în pregătire.

O parte din misiunile si exercițiile la care am participat în trecut:

Parteneri

  • RVSU (Radioamatori Voluntari în Situații de Urgență)

  • RESCUE 4×4

  • CST (Câini de Salvare Transilvania)

  • Crucea Roșie Română Filiala Sector 6

  • DSU

  • ISU București-Ilfov

  • Romsilva

Pentru mai multe informații:

Contactați Asociația Clubul Câinilor Utilitari

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.