Elefant.ro organizează Black Friday în perioada 7-13 noiembrie

0

Un milion de produse la cele mai mici prețuri din an

Piese unicat de la Casa de Licitații A10 by Artmark vor putea fi achiziționate exclusiv de pe elefant.ro în perioada de Black Friday

Peste 1000 de vouchere și cadouri surpriză vor fi oferite vizitatorilor

Black Friday pe elefant.ro va debuta în seara zilei de 7 noiembrie și va dura până pe 13 noiembrie. Compania propune cumpărătorilor cele mai mici prețuri din an la aproape un milion de produse din toate categoriile, de la cărți în română sau engleză, până la jucării, cosmetice și parfumuri, accesorii fashion, home deco și multe altele. 

Împreună cu LEGO, elefant.ro va oferi peste 1000 de vouchere de discount și cadouri surpriză celor care vor fi activi pe site-ul elefant.ro în perioada campaniei, dar și offline, duminică 6 noiembrie, în centrul comercial ParkLake. Peste 3 milioane de vizitatori sunt așteptați pe elefant.ro.

Pentru prima dată într-o campanie de Black Friday, piese de colecție furnizate de Casa de Licitații A10 by Artmark, vor putea fi achiziționate exclusiv de pe elefant.ro în intervalul 7-13 noiembrie. Colecția include tablouri semnate de celebrii artiști Nicolae Grigorescu, Ștefan Câlția sau Adrian Ghenie, dar și alte obiecte a căror valoare totală depășește 225.000 euro. Mecanismul de achiziție presupune plata unei sume de rezervare a produsului pe elefant.ro, urmând ca achiziția să fie finalizată direct cu Casa de Licitații A10 by Artmark.

Tot în premieră, la campania de Black Friday de pe elefant.ro vor participa și parteneri din marketplace care vor oferi discounturi generoase la electrocasnice, smartwatch-uri, produse pentru creșterea și îngrijirea copiilor, produse de bricolaj (DIY).

 

***

Despre elefant.ro

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din Romania, oferind clientilor o gama extinsa de produse cu livrare prin curier, in punctele de livrare proprii din Bucuresti si din tara, precum si prin partenerii strategici la nivel national. Fondat in 2010, Elefant s-a extins si in afara tarii deschizand o filiala la Chisinau, in Republica Moldova – magazinul online local elefant.md.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 50 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.