Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

19 femei românce scriu împreună o carte despre puterea transformațională a unui cerc de femei. Începând cu data de 14 iulie te poți alătura călătoriei lor prin susținerea campaniei de crowdfunding pentru tipărirea cărții

0

Cine sunt ele și despre ce vorbește această carte?

19 femei care se întâlnesc de doi ani de zile în cercuri de femei, sau “șezători”, doresc să aducă mesajul lor de împuternicire înspre lumea care încă nu crede în suroritate.

Aceste femei sunt parte dintr-un grup mult mai mare care nu mai crede în a-și câștiga drepturile cu furci și topoare, ci crede că împuternicirea reală se întâmplă atunci când ne re-conectam la noi înșine și unii la ceilalți – începând cu unele la celelalte”.

Asta e ceea ce ele au descoperit în ultimii doi ani de când se întâlnesc în cerc de două ori pe lună pentru a re-învăța ce înseamnă suroritatea, colaborarea, sprijinul real primit și oferit unei alte femei, celebrarea împreună, feminitatea, vulnerabilitatea, autenticitatea, acceptarea și comunitatea.

În cartea Femei în Cercul Lunii”, aceste femei aștern în cuvinte propria călătorie de devenire, de zbucium, de transformare, de recuperare a puterii personale. Sunt femei care au crescut în competiție cu alte fete, și au învățat apoi neîncrederea în alte femei, care au lucrat până la epuizare, care au trecut prin depresie, care au ținut secrete de teama de a fi judecate, care s-au ascuns de lume din teama de a fi văzute, care nu au avut niciodată încredere în ele, și care au găsit împreună calea spre propria lor putere interioară.

Cartea aduce în lumină subiecte importante despre care nu vorbim în mod normal, ce au fost tabu în societatea noastră, însă e necesar să fie aduse la lumină.

Pentru noi, experiența cercurilor de femei a adus transformare în toate colțișoarele ființei și vieților noastre, și ne dorim să împărtășim acest proces de transformare, precum și magia unui cerc de femei, cu toate femeile care încă nu au auzit de un astfel de spațiu.”

Cartea Femei în Cercul Lunii” va fi lansată în luna septembrie, iar de azi ea e disponibilă pentru precomandă aici: https://www.sprijina.ro/cauze/femei-in-cercul-lunii

Pentru a fi la curent cu evenimentele de lansare poți să urmărești pagina cărții pe facebook si Instagram

https://www.facebook.com/femeiincercullunii

https://www.instagram.com/femeiincercullunii/

iar dacă dorești să te conectezi mai îndeaproape cu această comunitate, poți să te alături lor aici:

https://www.facebook.com/groups/cercdefemei

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.