Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

ZVÂC – nocturna culinară 5 MAI

0

E cazul să-i dăm un ZVÂC pe 5 mai, de la 20.00 la răsărit, în Popa Nan 82 (Bucuresti). Ca să vii ne scrii la noi@incubator107.com și ne spui de ce vrei să vii. O invitație primești, pe masa noastră merinde trântești și 20 lei ne dăruiești.

Luna MAI e pentru noi semn că MAI-vrem iarbă, nisip între degete, pufi de plopi și ploaie. Avem o grădină și ne-au încolțit ridichile. Tot în grădină punem pe jar un mic restaurant underground de o singură masă. Dar mare, nenicule! în cuptor107 se numește, mâncătorie între prieteni se zvonește, cu un concurs culinar se sărbătorește.

MAI dăm ZVÂC la ateliere care-aduc progresul și alungă stresul – cum să-ți prepari singur hârtia, să încerci art terapia, să faci tablouri din oase de pește, de interviuri să nu-ți mai pese, să faci multe hamace, să iei nasturi din cojoace, să gătești totul ca-n Franța, ca-n Brazilia să le spargi fața, să cânți la pian și să dansezi scoțian. Și cam e cazul să înveți să mergi pe bicicletă, nu ?

MAI luăm ZVÂC de la acrobații urbani de slackline, free running, monociclu, măciuce și biciclete. Robin & the Backstabbers ne-aduc în noapte un soare cu dinți. CottonBlues zâmbesc, zvâcnesc și momesc soarele la noi în mansardă. Apoi coborâm în grădină și luăm micul dejun împreună, o papară așa cum se cade în orice incubator și-n cuptor.

Hai să tâșnim!

 

PROGRAM

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.