Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zorky’s Planet susţine campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută”

0

Vineri, 30 noiembrie, Zorky’s Planet, din AFI Palace Cotroceni, va fi gazda unui eveniment caritabil cu multe surprize, concursuri şi multă distracţie pentru toată familia.

 

Evenimentul este organizat de Kanal D, Asociaţia Telefonul Copilului şi Europa FM şi face parte din campania „Un apel pierdut, o copilărie pierdută”, ce îşi propune strângerea de fonduri pentru dezvoltarea Telefonului Copilului, 116 111, linia de asistenţă pentru copii şi părinţi la nivel naţional.

Evenimentul, un maraton al distracţiei, va începe dimineaţa la ora 10:00 şi se va încheia seara, la ora 20:00. Atmosfera va fi una plină de veselie, se va cânta, se va dansa, se vor face jocuri şi concursuri şi se vor da premii.

Simona Pătruleasa cu fiica sa Ingrid, Virgil Ianţu, Christian Sabbagh, Cove, Cristina Cioran, Paula Chirilă, Adelina Pestriţu, George Zafiu, Radu Constantinescu, Toader Paun şi, bineînţeles, Zorky şi Zorkytza, mascotele parcului de distracţii sunt doar câteva dintre vedetele ce se vor alătura evenimentului pentru a susţine cauza caritabilă şi mesajele campaniei. Cristina Vasiu, Marioara Man Gheorghe, Radu Ille şi corurile de copii: Minisong, Sunetul Muzicii, Alegretto, Meloritm, Andantino, Steluţele Europei, Rainbow Kids, Nostalgia, BimBam, Copii Talentaţi, Contrapunct, Mlădiţe Ilfovene vor susţine recitaluri, iar trupa Zurli, trupa Mândrele, Pasitos şi copiii din trupa lui Piticu de la Simplu vor întreţine atmosfera prin dans şi teatru.

 „Am primit cu bucurie iniţiativa organizatorilor pentru acest eveniment, deoarece, pentru noi, cei de la Zorky’s Planet este foarte important ca toţi copiii să aibă o copilărie fericită. Susţinem mesajele campaniei „Un apel pierdut, o copilărie pierdută” şi îi încurajăm pe toţi cei prezenţi să doneze 2 euro prin sms la 8848 pentru Telefonul Copilului”, a declarat Lucia Prăjişteanu, Director General Britta Trading SRL, fondatorul Zorky’s Planet.

Zorky’s Planet vă aşteaptă la distracţie!


Despre Zorky’s Planet

Amenajat pe o suprafaţă de 2000 de metri pătraţi, Zorky’s Planet este primul parc de distracţii din România instalat într-un centru comercial, în AFI Palace Cotroceni, la etajul 1. De asemenea, în premieră pentru România, Zorky’s Planet, a lansat în august 2012 primul roller coaster instalat într-un shopping center din Europa de Est.

Construcţia coaster-ului (proiectarea, designul, producerea, transportul şi instalarea) a durat 14 luni şi a presupus o atenţie deosebită la detalii, întrucât integrarea sa în incinta mall-ului AFI Palace a fost realmente o provocare. Rezultatul final este un roller coaster dedicat atât adulţilor, cât şi copiilor, capabil să ajungă la viteza de 45 km/h, având o lungime de 140 m şi o greutate  de 40 de tone. Roller coaster-ul are 16 locuri, iar la montarea lui au lucrat firme renumite de proiectanţi din Italia şi din Israel.

Gândit pentru a asigura cât mai multe variante de distracţie pentru întreaga familie, Zorky’s Planet oferă vizitatorilor săi şi un loc de joacă pentru pitici cu tobogan gonflabil, labirint, tiroliană, piscină cu bile, turnuri cu bile, plasă elastică, jocuri electronice şi mecanice, maşinuţe tamponabile, carusele, trenuleţe şi multe altele. Toate aparatele sunt de cea mai bună calitate, importate de la renumiţi furnizori din Italia, Anglia şi Germania, oferind un maxim de siguranţă.

Dezvoltatorul conceptului Zorky’s Planet, compania Britta Trading, cu o experienţă relevantă în crearea de locuri de joacă indoor pentru copii, a adus pentru prima dată în România sistemul american de operare, bazat pe carduri. Această modalitate de acces la jocurile electronice este modernă şi uşor de folosit, atât de către copii, cât şi de părinţi.

Zorky’s Planet oferă tuturor vizitatorilor o multitudine de atracţii: piese de teatru pentru cei mici şi mari, în fiecare sâmbătă, cu intrare gratuită şi facepainting inclus, organizări de petreceri pentru zile de naştere, spectacole, evenimente speciale şi concursuri.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.