Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Portilor Deschise la Seeds for Happiness, 15 decembrie 2012

0

15 decembrie 2012, intre orele 10 – 18: Ziua Portilor Deschise la Seeds for Happiness –  prilej de (re)intalnire pentru membrii comunitatii, de bucurie si impartasire, de prezentare a centrului si activitatilor sale pentru cei care vin pentru prima data aici.

Rezervati-va in calendar ziua de 15 decembrie, astfel incat incepand intre orele 10 – 18 sa puteti participa la programul care va cuprinde evenimente prezentate de invitati speciali, dintre care amintim pe:

Daniela Andreescu, care va sustine un mini-workshop surpriza – In ritm de tobe, despre incredere – acompaniata de invitatii sai, Orlando Petriceanu si Mihai Axinte.

Raluca Mohanu, care ne va vorbi despre „Mentalitatea abundentei„,

Aurelian Scrima, de la care vom afla „Despre farmecul poeziei persane”,

Mihai Popa-Radu, cu care vom analiza „Rezolutiile pentru noul an – surse de inspiratie sau de frustrare?”,

Ovidiu Nedu, care va prezenta „Astrologia – un mod de a ne intelege personalitatea si viata pe care o traim”

Andu Guinea, care va conduce o  „sesiune de tongshu” adaptata sezonului de iarna si

Alex Bugnariu care ne va indruma in crearea unei „Mandale sociale„.

Atmosfera va fi intregita de muzica placuta, ceai cald si parfumat, gustari sanatoase si fructe, dar mai ales de bucuria de fi aici pentru voi, de a oferi acest spatiu pentru a avea clipe de comuniune si impartasire.”

Programul zilei si formularul de inscriere la evenimentele zilei la gasiti aici.

Intrarea la acest eveniment este libera, insa puteti contribui atat financiar, dar si cu produse (ceai, fructe proaspete si uscate, biscuiti, cafea, gustari, etc) la sustinerea si buna desfasurare a acestei zile.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.