Ziua Portilor Deschise la Seeds for Happiness, 15 decembrie 2012

0

15 decembrie 2012, intre orele 10 – 18: Ziua Portilor Deschise la Seeds for Happiness –  prilej de (re)intalnire pentru membrii comunitatii, de bucurie si impartasire, de prezentare a centrului si activitatilor sale pentru cei care vin pentru prima data aici.

Rezervati-va in calendar ziua de 15 decembrie, astfel incat incepand intre orele 10 – 18 sa puteti participa la programul care va cuprinde evenimente prezentate de invitati speciali, dintre care amintim pe:

Daniela Andreescu, care va sustine un mini-workshop surpriza – In ritm de tobe, despre incredere – acompaniata de invitatii sai, Orlando Petriceanu si Mihai Axinte.

Raluca Mohanu, care ne va vorbi despre „Mentalitatea abundentei„,

Aurelian Scrima, de la care vom afla „Despre farmecul poeziei persane”,

Mihai Popa-Radu, cu care vom analiza „Rezolutiile pentru noul an – surse de inspiratie sau de frustrare?”,

Ovidiu Nedu, care va prezenta „Astrologia – un mod de a ne intelege personalitatea si viata pe care o traim”

Andu Guinea, care va conduce o  „sesiune de tongshu” adaptata sezonului de iarna si

Alex Bugnariu care ne va indruma in crearea unei „Mandale sociale„.

Atmosfera va fi intregita de muzica placuta, ceai cald si parfumat, gustari sanatoase si fructe, dar mai ales de bucuria de fi aici pentru voi, de a oferi acest spatiu pentru a avea clipe de comuniune si impartasire.”

Programul zilei si formularul de inscriere la evenimentele zilei la gasiti aici.

Intrarea la acest eveniment este libera, insa puteti contribui atat financiar, dar si cu produse (ceai, fructe proaspete si uscate, biscuiti, cafea, gustari, etc) la sustinerea si buna desfasurare a acestei zile.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează