Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei – Sâmbătă 4 iunie 2016 – Ateliere gratuite și Târg de Vară –

0

Sâmbătă, 4 iunie, între 11.00 și 18.00, Fundația Calea Victoriei te invită la Ziua Porților Deschise să te bucuri de subiectele seducătoare ale atelierelor pregătite pentru vara aceasta.

Afis ZPD

Participă gratuit la demourile noastre și explorează teme captivante precum: psihologia și dezvoltarea personală, istoria artei, moda şi frumuseţea, astronomia, animația japoneză, filmul, istoria Bucureştiului, povești orientale, religia și mistica.

Te vei delecta alături de lectorii fundaţiei – regizori, muzicologi, pictori, coacheri, psihologi, istorici sau stiliști – dacă alegi să ȋţi petreci serile de vară într-o atmosferă destinsă și efervescentă, ȋmpreună cu oameni originali.

Participanții la demourile noastre vor primi un voucher de 50 ron care poate fi avans pentru unul dintre Cursurile de Vară.

Dacă ne vizitezi, în curtea noastră vei găsi un TÂRG animat de artizani şi artişti pasionaţi, care aduc săpunuri naturale parfumate, lumânări din soia în ceșcuțe retro, bijuterii cu pietre semiprețioase, perle elegante, genți colorate, coliere pictate manual, podoabe din mătase, accesorii din porțelan, tricouri cu motive populare românești, dulciuri rafinate, ilustraţii ingenioase și dulcețuri savuroase.

Afis Târg 4 iunie

Programul Zilei Porților Deschise (ateliere de 1h):

11.00 – 12.00
• Frumusețe și eleganţă – Moda verii 2016, lector Valentina Bălașa Ario
• Portretul ca alegorie a picturii: D. Velázquez, Las Meninas, lector Cosmin Ungureanu
• De ce ne atrage Budhismul?, lector Eduard Bucescu

13.00 – 14.00
• Istoria Muzicii: de la Baroc la Pop, lector Radu Mihalache
• Fascinantul cer înstelat – incursiune în Astronomie, lector Adrian Șonka
• Animația japoneză – Mituri, zei și alte spirite, lector Alice Teodorescu

15.00 – 16.00
• Călătorie virtuală în mahalaua Popa Soare, lector Anita Sterea
• 1001 de nopți: magie, aventură și senzualitate, lector Cristian Vechiu
• Cum să ne controlam gândurile, lector Ştefania Gubavu

17.00 – 18.00
• De la trenă la minijupă: scurtă istorie a fustei, lector Monica Neațu
• Simbolismul corpului uman, lector Mario Barangea
• Scene din filme celebre, lector Vlad Trandafir

Pentru că locurile la atelierele gratuite de mai sus sunt limitate, te rugăm să faci înscrierea la contact@victoriei.ro, precizând subiectul care te interesează.

Dacă vrei să îi cunoști pe lectorii noștri și să afli experiențele lor de la cursuri, intră pe canalul nostru de Youtube să vezi filmuleţele noastre din seria Inspirăm prin Arte.

Locul de desfășurare: Fundația Calea Victoriei, str. Popa Soare nr. 40 etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și a Pieţei Sfânta Vineri – B- dul Corneliu Coposu)

— — — — —
Fundația Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii culturale și de dezvoltare personală. Misiunea noastră este să inspirăm tinerii și adulții prin arte și științe umaniste, abordate într-o manieră interactivă.

Despre autor

avatar

Ne-am propus sa oferim celor din jur „delicatese culturale”, impachetate in forma unor evenimente sau ateliere care coloreaza si invioreaza peisajul cotidian. La Fundatia Calea Victoriei, discutam despre antropologie, istorie, muzica, pictura, astronomie, filozofie, teatru, mistica si orice alt subiect ne face placere sa abordam. Lectorii nostri sunt personalitati marcante ale vietii culturale bucurestene: profesori universitari, scriitori, pictori, actori etc. Numele fundatiei doreste sa celebreze o perioada efervescenta din istoria Bucurestilor, perioada in care Romania a fost un stat european in adevaratul sens al cuvantului, prin spirit si mentalitate. Vrem, de asemenea, sa sugeram ca exista o cale a victoriei personale prin vizitarea subiectelor culturale si intalnirea cu oameni care au cu adevarat lucruri de spus.

Comments are closed.