Ziua Portilor Deschise JCI Bucuresti, 18 februarie 2010

0

Invitaţie la Ziua Porţilor Deschise JCI Bucureşti, 18 februarie, ora 19:00, Hotel Intercontinental

Credem foarte mult în spiritul antreprenorial şi în iniţiativa transformată în rezultate remarcabile.

Spiritul antreprenorial nu are limitări şi se poate manifesta atât într-o corporaţie mare, cât şi într-un start-up, într-o organizaţie non-profit sau într-o instituţie publică. Oportunităţile de a crea lucruri noi şi de a îmbunătăţi tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru sunt infinite.

Junior Chamber International, prin filiala sa din Bucureşti, promovează tinerii între 18 şi 40 de ani, inovativi, îndrăzneţi şi dornici de a avea un rol pozitiv în societate.  În luna februarie desfăşurăm campania de creştere a numărului de membri ai organizaţiei noastre. Ne dorim alături de noi tineri valoroşi, preocupaţi de dezvoltarea lor personală şi profesională, dar care pot înţelege şi frumuseţea voluntariatului.
Vino la “Ziua Porţilor Deschise” Junior Chamber International (JCI) Bucureşti, care va avea loc la Hotel Intercontinental, în data de 18 februarie, începând cu ora 19:00.

Vei avea ocazia să cunoşti organizaţia, oportunităţile şi proiectele noastre naţionale şi internaţionale. La finalul evenimentului vei putea aplica pentru a deveni membru. Va urma un proces de selecţie a celor mai potrivite persoane pentru planurile noastre ambiţioase. Pentru mai multe informaţii despre acest eveniment, despre reţeaua noastră internaţională şi despre proiecte ai la dispoziţie www.jcibucuresti.ro

Te aşteptăm cu drag să ne cunoaştem!
Tudor Maxim – Preşedinte JCI Bucureşti în 2010

INFO DESPRE JCI
Junior Chamber International este o organizaţie mondială, cu o istorie de aproape 100 de ani, care a reuşit să reunească de-a lungul timpului peste un milion de membri din diverse ţări, ale căror acţiuni au la baza principiul cetăţeniei active – implicarea cetăţeanului în schimbarea în bine a societăţii.

În 2010 organizaţia este prezentă în mai mult de 5000 de comunităţi locale din peste 100 de ţări şi are aproximativ 200.000 membri activi, cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani. În România, JCI este prezent in următoarele oraşe: Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Suceava, Bacău, Vaslui, Tg-Mureş, Oradea, Lugoj.
Programele JCI derulate la nivel local, naţional şi internaţional oferă membrilor ocazia de a învăţa, de a se forma şi de a-şi consolida experienţa ca antreprenori, profesionişti pentru a deveni liderii de mâine. Aceste programe acoperă patru arii de interes:
·    Afaceri – crearea de oportunităţi de afaceri prin organizarea unor evenimente de networking; participarea la misiuni economice şi evenimente de afaceri;
·    Dezvoltare personală – stimularea şi dezvoltarea spiritului antreprenorial şi a eticii în afaceri, prin implicarea în realizarea de proiecte în cadrul JCI şi prin participarea la sesiuni de training organizate de traineri români şi străini; îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare şi a stilului de leadership;
·    Relaţii internaţionale – deschiderea către spaţiul internaţional prin participarea la conferinţe internaţionale JCI şi twinning-uri;
·    Responsabilitate faţă de comunitate – sprijinirea comunităţilor locale, prin organizarea de proiecte sociale.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează