Ziua Portilor Deschise / 31 mai 2010

0

Asociatia Young Goldfish, impreuna cu Asociatia SIS  organizeaza luni 31 mai 2010, între orele 15.00 – 17.30 „Ziua Portilor Deschise”,  la sediul British Council din Bucuresti,  Calea Dorobantilor, nr. 14.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate oportunitatile de dezvoltare si de  angajare in domeniu, proiecte si programe, mediul de lucru si cerintele din cadrul British Council, dar si sfaturi pentru redactarea unui CV si prezentarea la un interviu pentru a avea succes.

Sunt asteptati tineri cu varste intre 17 şi 25 de ani, interesati de dezvoltare personala si profesionala.

Pentru inscrieri va rugam sa ne transmiteti datele de contact (nume, telefon, e-mail), ocupatia si varsta la adresa: youngoldfish@ gmail.com  cu precizarea “pentru British Council”
Evenimentul face parte din Proiectul „Orient Express”, desfasurat de Asociatia Young Goldfish in parteneriat cu Asociatia SIS si finantat de Fundatia Soros Romania.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează