Ziua Porților Deschise 2024 la Facultatea de Matematică şi Informatică

0

Facultatea de Matematică şi Informatică, de la Universitatea din Bucureşti, organizează în colaborare cu Asociaţia Studenților la Matematică și Informatică Ziua Porților Deschise, eveniment ce va avea loc fizic în weekendul 27-28 aprilie în incinta facultății.

Dedicat tuturor elevilor de liceu din țară, evenimentul oferă oportunitatea de a vizita locul în care elevii își doresc să petreacă anii studenției, dar și de a cunoaște viitorii colegi. Aceștia urmează să capete o privire de ansamblu asupra următoarelor puncte de interes și a multor altora:

  • Amfiteatre și săli de curs

  • Laboratoare

  • Dotări

  • Programe de studii

  • Admitere și MateInfoUB

  • Viața studențească

  • Activități extracurriculare

Ediția din acest an urmează să găzduiască sute de elevi din toată țara. Urmăreşte pagina de Instagram @asmi.ub pentru mai multe detalii sau adresează-ţi întrebările la zpd@asmi.ro. Pagina oficială a evenimentului: https://fmi.unibuc.ro/ziua-portilor-deschise-2024/

ASMI este asociația reprezentativă la nivelul Facultății de Matematică și Informatică a Universității din București, organizată ca un ONG non-profit. Încă din 2009 reprezintă interesele şi aspiraţiile studenţilor şi, alături de diverşi parteneri, realizează proiecte şi activităţi ce au ca scop dezvoltarea pe plan profesional, socio-cultural şi personal a studenţilor.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 55 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem programe educaționale (învățare și dezvoltare) cu diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.