Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua nu se termină odată cu orele de lucru

0

EUROPAfest 2014 – Caffe Festival / Ziua nu se termină odată cu orele de lucru

Dacă simti că te strânge cravata şi te sufocă biroul, dacă încerci să scapi de zgomot şi de trafic, sau pur şi simplu vrei să te eliberezi de rutina zilnică, jmEvents te invită la Caffe Festival – EUROPAfest 2014, între 9 şi 23 mai. Ia-ţi prietenii şi vino să te relaxezi în acorduri de jazz şi blues la Ibis Caffe şi Mărul de Aur.

foto_Caffe Festival

Caffe Festival ocupă un loc aparte în cadrul EUROPAfest, fiind un concept gândit să apropie publicul de muzica bună şi să lărgească sfera consumatorilor de jazz şi blues, înlocuind rigurozitatea sălilor de spectacol cu un spaţiu relaxant şi o atmosferă prietenească. Timp de 2 săptămâni, Ibis Caffe şi Mărul de Aur vor găzdui evoluţii live extraordinare şi improvizaţie la scenă deschisă ale numelor actuale din muzică care susţin concerte şi jam sessions în mijlocul publicului.

Ediţia 2014 reuneşte în concerte extraordinare stiluri diferite, o şansă perfectă de a face cunoştinţă cu muzica din Europa / SUA şi cu reprezentanţii ei de marcă. Cu un amestec bine proporţionat de blues, funk, soul şi muzică jazz trupa Vassilis Blue Sotiriou & The BRB, cu muzicieni din Grecia şi Elveţia, va deschide Caffe Festival pe 9 mai, la Ibis Caffe. Tot pe 9 mai povestea continuă la Mărul de Aur cu trupa Alex Hahn & The Blue Riders, originară din UK / Australia, care imbină într-o manieră originală influenţe de jazz şi soul. Agenda completă va fi disponibilă pe site-ul EUROPAfest începând cu 5 mai.

Brandul Caffe Festival constituie un mix de evenimente destinat mai ales celor care vor să se relaxeze după o zi de muncă într-un spaţiu inedit al muzicii, interacţiunii şi al improvizaţiei. Concertele ţinute până târziu în noapte, farmecul unui spaţiu în care muzica întâlneşte mici plăceri, precum un pahar de vin sau o conversaţie cu muzicienii, vor asigura câteva ore de răsfăț celor care au ales să evadeze din cotidian.

Gustă aroma acordurilor de jazz şi blues la Ibis Caffe şi Mărul de Aur.

Doar la Caffe Festival – EUROPAfest redescoperi esenţele tari ale muzicii de calitate!

EUROPAfest este singurul festival din Europa care reuneşte într-un singur eveniment jazz, blues, pop şi clasic. Sub sloganul “It’s all about live-quality-music!” ! acesta oferă între 8 şi 24 mai o agendă bogată.

www.jmEvents.ro

http://www.facebook.com/EUROPAfest.Bucharest

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.