Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Nationala a Ambulantei

0

ASOCIAŢIA SERVICIILOR DE AMBULANŢĂ DIN ROMÂNIA și FEDERAŢİA NAŢİONALĂ SINDICALĂ “AMBULANŢA” DIN ROMÂNIA organizeaza pe 28 iulie 2015, in Piata Constitutiei, o festivitate la care vor participa toate Serviciile de Ambulanta din tara cu ocazia Zilei Nationale a Ambulantei.
Afis Ziua Nationala a Ambulantei

Program 28 iulie 2015, Ziua Nationala a Ambulantei

ora 09ºº – Deschiderea oficială a Festivităţii:
– Imnul României, urmat de Imnul Ambulanţei.
– Prezentarea istoriei Ambulanţei – dr. Cristian Grasu
– Prezentarea Legii 22/2015 privind instituirea Zilei Naţionale a Ambulanţei pe 28 Iulie – Gheorghe Chiş
– Prezentarea flotei naţionale a Serviciilor Publice de Ambulanţă, a personalului cât şi a numărului de intervenţii pe semestrul I 2015 – dr. Alis Grasu
– Înmânarea plachetelor de recunoştinţă şi sacrificiu pentru colegii accidentaţi şi decedaţi în misiune – Gheorghe Chiş
– Un cuvant din partea oficialităţilor
– În final această ceremonie se va închide cu Imnul Ambulanţei, urmat de un salut exprimat de convoiul de ambulanţe prin folosirea sistemelor acustice şi luminoase timp de 1 minut.

ora 10ºº – Marşul festiv se va desfăşura pe următorul traseu:
– P-ţa Constituţiei, B-dul Unirii, continuat spre P-ţa Universităţii, (Hotel Intercontinental), B-dul Nicolae Bălcescu, B-dul Magheru, se va continua spre P-ţa Romană, pe B-dul Lascăr Catargiu până în P-ţa Victoria, unde se va face o oprire de 5 minute şi se va difuza IMNUL AMBULANŢEI.
– Coloana de ambulanţe va continua traseul pe Calea Victoriei, oprire de 5 minute pe Calea Victoriei faţă în faţă cu Ministerul Afacerilor Interne şi cu Ministerul Sănătăţii, unde se va difuza Imnul Ambulanţei, se continuă traseul pe Calea Victoriei, după trecerea podului se intră pe B-dul Naţiunilor Unite, B-dul Libertăţii cu finalizarea traseului în P-ţa Constituţiei.
– Colana de ambulanţe se va deplasa cu o viteză constantă de 10 km/h având în funcţiune semnalele luminoase pe tot traseul, iar cele acustice doar în reperele mari ale oraşului (la pornire, în intersecţiile mari din traseu şi în locaţiile instituţionale menţionate). În restul traseului va fi difuzat IMNUL AMBULANŢEI.
– Grupul de paradă al fiecărui judeţ, va fi transportat cu ambulanţa respectivă, având uşa laterală a celulei medicale deschisă de unde se va flutura de către aceştia steguleţele de sărbătoare cât şi steagul Serviciului de Ambulanţă respectiv.
–La ajungerea în P-ţa Victoriei : oprire de 5 minute unde va fi difuzat Imnul Ambulanţei, grupul de paradă se va coborâ lateral şi se va aşeza lateral dreapta, iar la oprirea din Calea Victoriei faţă în faţă cu cele doua ministere, timp de 5 minute, va fi difuzat Imnul Ambulanţei, iar grupul de paradă se va aşeza lateral stânga lângă ambulanţa judeţului până la finalizarea imnului, urmând a se continua traseul.
– Ajungerea în P-ţa Constituţiei aproximativ la ora 11ºº-11.3º.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.