Ziua Miscarii, 4 octombrie

0

MaiMultVerde ne anunță despre Ziua Mișcării, 4 octombrie! Cu online-ul la purtători, trei echipe conduse de oameni din industria online-ului românesc vor „biciclii” prin București pe Bulevardul Aviatorilor, breteaua de circulaţie dinspre Parcul Herastrău, lângă Intrarea Pescăruş.

Bicicliştii din online pedalează pentru Ziua Mişcării

Campania pentru un stil de viaţă sănătos Ziua Mişcării va strânge duminică, 4 octombrie, pe B-dul Aviatorilor, trei echipe conduse de oameni din industria online-ului românesc: bicicliştii, conduşi de Ionuţ Oprea, fotbaliştii lui Cristi Manafu şi tonicii lui Subiectiv.” conform MaiMultVerde.ro

De pe site-ul Putindinfiecare.ro iată și câteva informații despre această inițiativă de toamnă.

„Mobilizează-te! Ai o zi întreagă pentru mişcare.

ceas-photo-32Pe 4 octombrie, adică prima duminică din octombrie, între orele 10:00 – 18:00.

Unde: pe Bulevardul Aviatorilor, breteaua de circulaţie dinspre Parcul Herastrău, lângă Intrarea Pescăruş.

Motivează-te. De când n-ai mai avut o zi numai de mişcare, în cazul în care ai mai încercat vreodată?

Vino şi mişcă-te la Ziua Mişcării. Vor fi de toate pentru toţi: leneşi, începători sau avizaţi. Zona va fi împărţită corespunzător: Zona roșie, zona galbenă, zona verde.”

Mai multe informații aici.

(foto Florin Ghindă, București, Septembrie 2009)

pista-de-bicicleta

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează