Ziua lui „I.L. Caragiale” / Ziua UNATC

0

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică din București poartă, cu mândrie, numele lui I.L. Caragiale, născut într-o zi de 30 ianuarie, acum 165 de ani. În semn de omagiu față de patronul nostru spiritual, sărbătorim la aceeași dată și ziua UNATC.

Ana LAGUNA si Mats EK_DHC

Luni, 30 ianuarie 2017, vă invităm să vă alăturați comunității noastre academice la trei evenimente.

Ziua începe cu decernarea titlului de Doctor Honoris Causa – acordat, prin hotărârea Senatului UNATC,  lui Mats Ek și Ana Laguna, creatori emblematici care au marcat evoluția artei dansului contemporan. Ceremonia va avea loc începând cu ora 11.00 la sediul UNATC (et.1, sala Ileana Berlogea) și va putea fi urmărită în transmisiune directă pe internet.

O selecție de 8 filme semnate de studenții Facultății de Film (licență și master), reunite sub titlul 100 minute de scurt-metraj e programată de la ora 16.00 în sala Cinema. Filmele pot fi văzute, în ziua de 30 ianuarie, și pe canalul Youtube al universității (accesând fereastra dedicată evenimentului pe site-ul UNATC).

Ultimul eveniment al zilei este spectacolul Ivanov” de A.P. Cehov, în interpretarea studenților anului al II-lea de master Arta Actorului – coordonați de prof.univ.dr. Tania Filip. Reprezentația are loc la Sala Atelier, ora 19.00, dar poate fi urmărită și pe internet.

La toate evenimentele Zilei UNATC intrarea este liberă – în limita locurilor disponibile.

Informații suplimentare și link-urile către paginile dedicate fiecărui moment, găsiți pe www.unatc.ro.

Partener principal: ICR

Parteneri: UNACOR, TVR 3

Sponsori: TAROM, Alice, Cumpăna, Piticot

Parteneri media: Agerpres, TV CITY, Agenția de Carte, Gratuitor.ro, IQool, Raftul cu Idei

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.