Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Internațională Star Wars :)

0

Cine Grand Titan sărbătorește “Ziua Internațională Star Wars” alături de fanii din România

Cine Grand Titan organizează pe 4 mai, de Ziua Internațională Star Wars, un eveniment special pentru fanii din România ai acestui film! Miercurea viitoare, de la ora 19.00, fanii adevărați alături de cavalerii Jedi, luptători ai Forței Întunericului și multe alte personaje vor revedea ultimul film din serie, Star Wars: Trezirea Forței.

CSWR la Cine Grand Titan

Cum ziua de 4 mai este o sărbătoare internațională pentru toți pasionații epicelor filme, Cine Grand Titan va dedica această zi românilor care vor să celebreze May the 4th alături de cel mai mare Club Star Wars din România. Pasionații de acest film vor întâlni numeroase personaje Star Wars, care vin din îndepărtatele colțuri ale galaxiei pentru a-și cunoaște admiratorii.

“Cine Grand România a ales să se alinieze cu alte țări din toată lumea și să fie alături de fanii Star Wars de Ziua Internațională Star Wars. Astfel, pe 4 mai vom sărbători împreună celebrul film alături de publicul român. Împreună cu cei de la Clubul Star Wars România vom avea o vizionare specială a filmului Star Wars: Trezirea Forței la Cine Grand Titan”, a declarat Gabriel Grama, General Manager Cine Grand Romania.

Filmul Star Wars: Trezirea Forței va putea fi vizionat la Cine Grand Titan în data de 4 mai 2016 la orele 17:30, 20:15 și 21:30. Cei care vor să îi cunoască pe adevărații fani Star Wars sunt așteptați de la ora 19:00 la Cine Grand Titan. Pentru programul complet vă rugăm să accesați www.cinegrand.ro.

Despre Cine Grand

Cine Grand este parte a lanțului internațional Cine Grand Network, rețea fondată de un grup de profesioniști cu zeci de ani experiență în domeniile administrației și proiecției cinematografice.

Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India sau Statele Unite. Totodată, compania este în curs de a-şi consolida prezenţa pe pieţele din India, Bulgaria, România, China, America de Sud şi America de Nord.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.