Ziua Internationala de Constientizare a Autismului – 2 Aprilie

1

Asociatia Invingem Autismul organizeaza vineri, 2 Aprilie, cu ocazia Zilei Internationale de Constientizare a Autismului, un eveniment menit sa atraga atentia publicului asupra existentei acestei afectiuni si a nevoii de integrare sociala a persoanelor ce sunt afectate de autism. Evenimentul va avea loc intre orele 11.00 – 13.00, in parcul Coltea din Bucuresti.

In jur de 100 de participanti, membri ai asociatiei, copii, parinti, specialisti, voluntari, sustinatori, vor recompune, pe 2 aprilie, in Parcul Coltea din Piata Universitatii, (iesirea de metrou dinspre Spitalul Coltea) un puzzle urias, sub forma de funda, in care o mare parte din piese contin informatii despre autism. Actiunea va fi prima dintr-o serie de activitati pentru constientizarea autismului in Romania, pe care Asociatia Invingem Autismul le va desfasura in luna aprilie a acestui an, in scopul de a sensibiliza opinia publica si a creste gradul de cunoastere a acestei afectiuni in tara noastra.

Mai multe informatii pe stiriong.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.