Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace la Social Gym (6 aprilie)

0

Pe 6 aprilie, Social Gym – primul club non-profit de fitness și aerobic din România – sărbătorește sportul ca limbaj universal în promovarea incluziunii sociale, sănătății, educației și dezvoltării tinerilor cu ocazia Zilei Internaționale a Sportului pentru Dezvoltare și Pace printr-un eveniment dedicat cu 5 clase speciale de grup (total body workout, spinning, yoga, abs&thighs, aerodance).

Ziua internationala a Sportului - landscape

Dincolo de beneficiile asupra sănătății, sportul este recunoscut și pentru impactul social pe care îl are asupra comunității, reușind să doboare orice barieră legată de cultură, limbă, statut social sau gen.Indiferent că vorbim despre antrenamentele individuale sau clasele de grup, rezultatele în sport se ating și prin sprijinul celorlalți (instructori sau colegi), care nu-ți permit să renunți atunci când lucrurile par să devină mai grele. Tocmai comunitatea și socializarea stau la baza întregului concept al clubului Social Gym.

Pe 6 aprilie, alege să te exprimi universal prin sport și alătură-te comunității Social Gym!

Participă la una sau mai multe din clasele din program și intri automat în tombola Social Gym pentru a câștiga unul din cele 3 premii: 1 abonament fitness acces nelimitat A.M (premiul I), 1 ședință de consiliere nutrițională (premiul II), 1 ședință de masaj (premiul III).

Participarea este GRATUITĂ pentru clienții Social Gym! Pentru persoanele care nu sunt membre Social Gym, taxa de participare este de 10 lei/clasă.

Înscrie-te trimițând un e-mail la adresa office@socialgym.ro sau sunând la recepția clubului, menționând și ora clasei la care dorești să participi.

DISCOUNT 30% ABONAMENTELE CARDIO FITNESS! Doar pe perioada evenimentului poți achiziționa abonamentul cu 30% reducere!

Ziua Internațională a Sportului pentru Dezvoltare și Pace (o completare la Ziua Olimpică sărbătorită pe 23 iunie care celebrează valorile olimpice de prietenie, excelență și respect prin sport) a fost sărbătorită pentru prima dată în istorie pe 6 aprilie 2014.

Ziua internationala a Sportului_portrait
DESPRE SOCIAL GYM

Social Gym este rezultatul unui parteneriat între 2 structuri de economie socială înființate de Centrul de Resurse pentru Cetățenie Activă, respectiv Asociația pentru Inovare Socială în cadrul proiectelor „SOCEC.NET – Rețeaua economiei sociale” și „Întreprinderi Sociale Responsabile”. Deschis în zona Timpuri Noi, Social Gym este un concept nou și inovativ, fiind primul club non-profit de fitness și aerobic care își propune ca prin programele de sport, programele sociale și evenimentele organizate să promoveze un comportament responsabil al membrilor față de comunitate.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.