Ziua Internationala a Romilor sarbatorita in Cismigiu!

1

8 aprilie este Ziua Internationala a Romilor din toata lumea!

Evenimentul se sarbatoreste incepand cu anul 1971. Cu aceasta ocazie in parcul Cismigiu din capitala vor fi organizate de joi pana sambata concerte de muzica lautareasca autentica, gipsy balkan, proiectii de filme precum si alte activitati culturale!

Potrivit romanialibera.ro „meşteşugari din toată ţara îşi vor expune standurile cu obiecte create printr-un meşteşug moştenit din tată-n fiu, astfel că bijuterii din argint sau os, obiecte din lemn sau vestimentaţie romă vor putea fi cumpărate de doritori din Parcul Cişmigiu. Într-un cort amenajat după regulile tradiţiei rome, o fată de etnie romă îi va aştepta pe doritori să le citească viitorul.”

La multi ani!!!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.