PROGRAM: Ziua Internațională a Iei @ Grădina cu Filme și sediul creart

0

Ziua Internațională a Iei @ Grădina cu Filme și sediul creart din București.

23 iunie 2015

Photo Shooting:

–          Studio Corner Modern (Grădina cu Filme) – 12:00 – 20:30

–          Studio Corner Tradițional (Galeria creart) – 12:00 – 18:00

Ateliere de creație – 14:00 – 20:00

Expoziție de accesorii – 12:00 – 20:30

Proiecție film românesc – „Aferim!” – 21:30

24 iunie 2015

Photo Shooting:

–          Studio Corner Modern (Grădina cu Filme) – 12:00 – 20:30

–          Studio Corner Tradițional (Galeria creart) – 12:00 – 18:00

Ateliere de creație – 14:00 – 20:00

Expoziție de accesorii – 12:00 – 20:30

Concert Maria Răducanu – 21:30

Ateliere creative

Reciclare Creativă – Wunderkraft

„Reciclare Creativă și Wunderkraft.ro (prima platformă de produse și servicii reciclate creativ din România), înseamnă oameni pasionaţi de a transforma obiecte, materiale, lucruşoare, bucăţi şi bucăţele în lucruri interesante şi utile sau pur şi simplu de a încerca artă pură şi nebună… aşa, ca un manifest al propriei creativităţi. Experimentăm, DA?! Creştem prin ceea ce învăţăm unul de la altul, prin acţiuni de educaţie non-formală, prin pasiune, imaginaţie şi drag de artă.”

Șezătoarea Urbană

„Șezătoarea Urbană dorește să producă o legătură vizibilă între cultura urbană contemporană și expresiile culturale tradiționale, adresându-se atât copiilor, cât și adulților cu o serie de activități pline de poveste, culoare și îndemânare. Vă așteptăm în odaia șezătorii să țesem, să mărgelim și să împletim coronițe din flori.”

Karusello

„Un concept din trei unghiuri diferite. Remodelând, reciclând, dând o nouă formă, valoare şi simţ artistic lucrurilor simple, brute, finite. Deschişi la orice idee, propunere şi sugestie, pornind de la o tematică mai mult sau mai puţin recomandată, propunem o croazieră printre creaţiile noastre, lăsând la latitudinea ochiului critic, obiectiv, dar cu deschidere spre nou, plecând urechea, modelând curentul artistic după pasiunea şi bucuria fiecăruia. Călătorie plăcută în universul Karusello!”

Flyer IEsc 1

Flyer IEsc 2

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează