PROGRAM: Ziua Internațională a Iei @ Grădina cu Filme și sediul creart

0

Ziua Internațională a Iei @ Grădina cu Filme și sediul creart din București.

23 iunie 2015

Photo Shooting:

–          Studio Corner Modern (Grădina cu Filme) – 12:00 – 20:30

–          Studio Corner Tradițional (Galeria creart) – 12:00 – 18:00

Ateliere de creație – 14:00 – 20:00

Expoziție de accesorii – 12:00 – 20:30

Proiecție film românesc – „Aferim!” – 21:30

24 iunie 2015

Photo Shooting:

–          Studio Corner Modern (Grădina cu Filme) – 12:00 – 20:30

–          Studio Corner Tradițional (Galeria creart) – 12:00 – 18:00

Ateliere de creație – 14:00 – 20:00

Expoziție de accesorii – 12:00 – 20:30

Concert Maria Răducanu – 21:30

Ateliere creative

Reciclare Creativă – Wunderkraft

„Reciclare Creativă și Wunderkraft.ro (prima platformă de produse și servicii reciclate creativ din România), înseamnă oameni pasionaţi de a transforma obiecte, materiale, lucruşoare, bucăţi şi bucăţele în lucruri interesante şi utile sau pur şi simplu de a încerca artă pură şi nebună… aşa, ca un manifest al propriei creativităţi. Experimentăm, DA?! Creştem prin ceea ce învăţăm unul de la altul, prin acţiuni de educaţie non-formală, prin pasiune, imaginaţie şi drag de artă.”

Șezătoarea Urbană

„Șezătoarea Urbană dorește să producă o legătură vizibilă între cultura urbană contemporană și expresiile culturale tradiționale, adresându-se atât copiilor, cât și adulților cu o serie de activități pline de poveste, culoare și îndemânare. Vă așteptăm în odaia șezătorii să țesem, să mărgelim și să împletim coronițe din flori.”

Karusello

„Un concept din trei unghiuri diferite. Remodelând, reciclând, dând o nouă formă, valoare şi simţ artistic lucrurilor simple, brute, finite. Deschişi la orice idee, propunere şi sugestie, pornind de la o tematică mai mult sau mai puţin recomandată, propunem o croazieră printre creaţiile noastre, lăsând la latitudinea ochiului critic, obiectiv, dar cu deschidere spre nou, plecând urechea, modelând curentul artistic după pasiunea şi bucuria fiecăruia. Călătorie plăcută în universul Karusello!”

Flyer IEsc 1

Flyer IEsc 2

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează